fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Eliana ofereix una sèrie de contacontes contra la violència de gènere

L’Eliana ofereix una sèrie de contacontes contra la violència de gènere

La iniciativa, que es desenvoluparà amb motiu del 25N, tindrà lloc els diumenges 7, 14 i 21 de novembre, al parc de la Pinada.

L’Eliana inicia la campanya 2021 entorn del 25N, Dia Internacional Contra la Violència de Gènere, aquest mateix diumenge dia 7 amb el projecte ‘Un conte per la igualtat’. D’aquesta manera, cada diumenge al matí, fins el pròxim dia 25, s’escenificarà un contaconte infantil al parc de la Pinada, amb l’objectiu de previndre i detectar aquesta xacra social a través d’activitats lúdic-pedagògiques. 

Els xiquets i les xiquetes elianeres, d’entre 5 i 10 anys, i les seues famílies podran introduir-se en diferents històries emmarcades en la superació de la desigualtat i la violència de gènere, coneixent a dones valentes que trien el seu propi destí, trenquen amb els estereotips de gènere i tracten de superar-se en el seu quefer diari.

El primer d’ells tindrà lloc a les 12 hores i estarà titulat ‘Esta no es la típica historia’. La sèrie continuarà el dia 14, a la mateixa hora, amb la teatralització de ‘Basta! Stop Violencia de Género’. Finalment el diumenge 21, a les 11.30 hores les i els més menuts podran gaudir de ‘El cofre de la igualdad’. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.