Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’entrega de premis a les Creus de Maig de Borriana en imatges

L’entrega de premis a les Creus de Maig de Borriana en imatges

La Falla L’Escorredor va guanyar el primer premi en la categoria de Creu Major i Barri València en infantil.

La Falla del Barri de L’Escorredor ha donat la sorpresa en la Gala de Lliurament dels Premis de les Creus de Maig de 2019, en alçar-se amb el primer premi en la categoria major, mentre que el Barri València ha aconseguit aqueix primer premi en la categoria infantil, revalidant el dels últims sis anys.

Començant per la categoria infantil, els i les primeres a saltar d’alegria ha sigut la Falla Barri La Mercè que s’ha fet amb el huitè premi, mentre que en setè lloc el premi ha sigut per a la Societat Centre Espanya i el sisè per a Barri La Bosca. En cinquena posició, Barri La Vila, mentre que el quart premi ha sigut per a L’Escorredor. I en els tres primers lloc, Barri Quarts de Calatrava com tercera, Don Bosco en segona posició, i Barri València revalidant el premi aconseguit en les últimes edicions.

En la categoria major, el huitè ha sigut per a Barri d’Onda, setè Centre Espanya, sisè Barri La Vila, cinquè Don Bosco i quart per a Quarts de Calatrava. La creu de la Falla Barri La Mercè li ha valgut el tercer premi, mentre que la sorpresa saltava quan s’anunciava que Barri València era segon i Barri L’Escorredor es feia amb el màxim guardó entre el baluern i alegria dels seus fallers i falleres.

Leave a Reply

Your email address will not be published.