fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Les candidates a Reina Fallera de Borriana compleixen amb els 煤ltims tr脿mits i actes previs a l’elecci贸

Les candidates a Reina Fallera de Borriana compleixen amb els 煤ltims tr脿mits i actes previs a l’elecci贸

Despr茅s de les trobades amb els representants de les comissions falleres del dijous, realitzen la segona de les entrevistes gravades a l’espera de conv茅ncer als electors sobre la seua candidatura.

La Pla莽a Major de Borriana ha sigut l’escenari triat per a la realitzaci贸 de les fotografies protocol路l脿ries de les sis candidates a Reina Fallera i Reina Fallera Infantil de Borriana de cara al pr貌xim any. Si en la jornada anterior les tres candidates a Reina Fallera i les tres a Reina Fallera Infantil vestien m茅s que elegants per貌 amb vestits de carrer, avui ha sigut la primera ocasi贸 despr茅s de registrar la seua candidatura, en la qual se les ha pogut veure vestides de falleres. Mar Zaragoz谩 Gasc贸, Ana Gim茅nez Domingo i Andrea L贸pez Vila que aspiren a convertir-se en Reina Fallera Infantil del 2018 han sigut les primeres a situar-se al costat de l’espectacular fa莽ana de la Bas铆lica del Salvador de Borriana per a immortalitzar el moment. M茅s tard han sigut Marta Chabrera Fuentes, Judit Pesudo Mart铆nez i Andrea Navarro Hern谩ndez les que com a candidates a Reina Fallera de la ciutat per al pr貌xim exercici, tamb茅 han posat amb el seu vestit de fallera. Al seu costat, la regidora de Festes i presidenta de la Junta Local Fallera, Llu茂sa Monferrer qui assenyalava que “pel que fa a nervis pot ser un dels actes en els quals m茅s es manifesten, ja que d’una banda han de mostrar la seua millor imatge per a conv猫ncer a les comissions falleres, per貌 sobretot perqu猫 s贸n conscients que estan a tan sols una setmana de con猫ixer quines s贸n les dues elegides, el tamb茅 converteix eixe nerviosisme en la il路lusi贸 de familiars, amics i les mateixes candidates pocs dies abans de l’acte de l’Elecci贸”.

Ha sigut el moment previ a l’entrada a l’Ajuntament de Borriana on el Sal贸 de Plens Municipal estava ja llest per a poder registrar les imatges amb les entrevistes que se’ls realitzen a cadascuna d’elles. Les entrevistes tornaran a ser lliurades a les comissions falleres perqu猫 tots i totes les seues membres puguen visionar-les i, a partir d’ac铆, decidir el vot que es far脿 efectiu i es donar脿 a con猫ixer dissabte que ve dia 3 de juny, quan l’alcaldessa Maria Josep Safont despenge el tel猫fon per a anunciar de forma personal a les dues joves triades com a Reines Falleres de Borriana del pr貌xim any.

Leave a Reply

Your email address will not be published.