fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Les candidates a Reina Fallera de Borriana compleixen amb els últims tràmits i actes previs a l’elecció

Les candidates a Reina Fallera de Borriana compleixen amb els últims tràmits i actes previs a l’elecció

Després de les trobades amb els representants de les comissions falleres del dijous, realitzen la segona de les entrevistes gravades a l’espera de convéncer als electors sobre la seua candidatura.

La Plaça Major de Borriana ha sigut l’escenari triat per a la realització de les fotografies protocol·làries de les sis candidates a Reina Fallera i Reina Fallera Infantil de Borriana de cara al pròxim any. Si en la jornada anterior les tres candidates a Reina Fallera i les tres a Reina Fallera Infantil vestien més que elegants però amb vestits de carrer, avui ha sigut la primera ocasió després de registrar la seua candidatura, en la qual se les ha pogut veure vestides de falleres. Mar Zaragozá Gascó, Ana Giménez Domingo i Andrea López Vila que aspiren a convertir-se en Reina Fallera Infantil del 2018 han sigut les primeres a situar-se al costat de l’espectacular façana de la Basílica del Salvador de Borriana per a immortalitzar el moment. Més tard han sigut Marta Chabrera Fuentes, Judit Pesudo Martínez i Andrea Navarro Hernández les que com a candidates a Reina Fallera de la ciutat per al pròxim exercici, també han posat amb el seu vestit de fallera. Al seu costat, la regidora de Festes i presidenta de la Junta Local Fallera, Lluïsa Monferrer qui assenyalava que “pel que fa a nervis pot ser un dels actes en els quals més es manifesten, ja que d’una banda han de mostrar la seua millor imatge per a convèncer a les comissions falleres, però sobretot perquè són conscients que estan a tan sols una setmana de conèixer quines són les dues elegides, el també converteix eixe nerviosisme en la il·lusió de familiars, amics i les mateixes candidates pocs dies abans de l’acte de l’Elecció”.

Ha sigut el moment previ a l’entrada a l’Ajuntament de Borriana on el Saló de Plens Municipal estava ja llest per a poder registrar les imatges amb les entrevistes que se’ls realitzen a cadascuna d’elles. Les entrevistes tornaran a ser lliurades a les comissions falleres perquè tots i totes les seues membres puguen visionar-les i, a partir d’ací, decidir el vot que es farà efectiu i es donarà a conèixer dissabte que ve dia 3 de juny, quan l’alcaldessa Maria Josep Safont despenge el telèfon per a anunciar de forma personal a les dues joves triades com a Reines Falleres de Borriana del pròxim any.

Leave a Reply

Your email address will not be published.