fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Les Falles 2022 de Benicarl贸 es tanquen amb una elevada participaci贸 a pesar de la pluja

Les Falles 2022 de Benicarl贸 es tanquen amb una elevada participaci贸 a pesar de la pluja

La Policia Local registra un total de 293 serveis entre l’11 i el 20 de mar莽, sense incidents remarcables.

El regidor de Festes i Falles, Pedro Manch贸n, el regidor de Policia i Governaci贸, Ilde A帽贸, i l’inspector en cap de la Policia Local, V铆ctor Cheto, han fet balan莽 avui de la celebraci贸 de les Falles 2022, 芦unes falles molt esperades que ve茂ns i visitants han pogut gaudir finalment amb tota la plenitud禄, ha dit el regidor de Festes i Falles.

El resultat de les dos setmanes de festa (des de la crida del 5 de mar莽 fins a la crem脿 del dia 20) ha estat 芦molt positiu gr脿cies a la col路laboraci贸 i la implicaci贸 de la Junta Local Fallera i de totes les comissions falleres禄, ha remarcat Manch贸n, que ha reconegut que 芦tot i que venim de temps dif铆cils, encarem ara un temps carregat d’il路lusi贸 que ens portar脿 a la celebraci贸, l’any 2023, del 50茅 aniversari de les Falles de Benicarl贸禄.

En relaci贸 a la seguretat, el regidor de Policia i Governaci贸 ha constatat que 芦s’han complit tots els objectius plantejats en les reunions pr猫vies禄. 芦Hem tingut permanentment tres patrulles de Policia Local al carrer, i en els dies de m茅s aflu猫ncia hem comptat amb fins a 5 patrulles禄, ha assenyalat Ilde A帽贸.

Tamb茅 la Gu脿rdia Civil i la Policia Auton貌mica han establert protocols especials de vigil脿ncia, especialment durant la celebraci贸 dels actes m茅s multitudinaris.

En relaci贸 als dos casos d’alteraci贸 d’ordre p煤blic registrats en dos casals c猫ntrics de la ciutat, A帽贸 ha destacat la 芦r脿pida actuaci贸 de la Gu脿rdia Civil i el comportament exemplar de les comissions en la resoluci贸 dels conflictes禄.

Tamb茅 l’inspector en cap de la Policia Local ha agra茂t a les comissions falleres 芦el compliment estricte de l’horari de tancament dels casals, que ha sigut la millor garantia de seguretat禄. V铆ctor Cheto ha agra茂t la col路laboraci贸 de Gu脿rdia Civil, Policia Auton貌mica i Protecci贸 Civil al llarg de totes les Falles i ha subratllat que no s’ha produ茂t cap incident en relaci贸 a contenidors o vehicles cremats.

Els dos regidors han fet una menci贸 especial al personal de la Brigada d’Obres i del servei de neteja, i a les comissions falleres per la rapidesa en el desmuntatge dels casals.

Leave a Reply

Your email address will not be published.