fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Les Falles de Borriana es preparen per a la Nit de la Plant脿

Les Falles de Borriana es preparen per a la Nit de la Plant脿

El dimecres el jurat visitar脿 els monuments plantats per les 19 comissions falleres.

Les 19 comissions falleres de Borriana ja han tret els monuments al carrer, uns treballs que han culminat durant aquestes 煤ltimes hores pr猫vies a la Nit de la Plant脿 i que hauran d’estar completament acabats a primera hora de la jornada del dimecres, moment en qu猫 rebran la visita del jurat.

聽Gran part de les Falles han aprofitat el cap de setmana per a traslladar i muntar les primeres peces en els empla莽aments corresponents, mentre que unes altres han deixat aquesta labor per a la jornada d’ahir dilluns.

La visita oficial de la Nit de la Plant脿 comen莽ar脿 avui dimarts a les 18’30 hores. La Reina Fallera, Laura Conde, la Reina Fallera Infantil, Marina Monferrer, i les seues respectives Dames de la Ciutat i Corts d’Honor acompanyades per l’alcaldessa del municipi, Maria Josep Safont, i la regidora de Festes, Llu茂sa Monferrer, iniciaran el recorregut per la Falla Barri la Vila fins a visitar cadascun dels monuments.

聽La Nit de la Plant脿, que tamb茅 comptar脿 amb la pres猫ncia del Conseller d’Educaci贸, Vicent Marz脿, es perllongar脿 fins a la 1’45 de la matinada, moment en qu猫 est脿 prevista l’arribada de tota la comitiva a la Falla Societat Club Ortega.

A partir de les 8 hores del dimecres el jurat visitar脿 i puntuar脿 els monuments, mentre que els premis a les falles guanyadores es lliuraran a la vesprada en un acte que tindr脿 lloc en La Llar Fallero a les 18 hores, i al que assistir脿 el President de la Generalitat, Ximo Puig.

La regidora de Festes, Llu茂sa Monferrer, ha destacat que 鈥渁mb els monuments en el carrer, les Falles de Borriana viuen un dels moments m茅s festius i participatius de les festes. Tenim per davant quatre dies per a passejar pel municipi i gaudir de les obres d’art dels artistes fallers鈥.

聽Per la seua banda, l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ha assenyalat que 鈥減er fi hem pogut veure el resultat del treball realitzat per les diferents comissions i nom茅s podem felicitar a cadascuna d’elles i als seus artistes. Convidem a ve茂ns i visitants a visitar les Falles de Borriana durant aquests dies perqu猫 val la pena veure d’a prop cadascun dels detalls que amaguen els diferents monuments鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.