fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Les falles de Mislata van presentar els esbossos dels monuments que plantaran en 2023

Les falles de Mislata van presentar els esbossos dels monuments que plantaran en 2023

Les onze comissions de l’Agrupaci贸 de Falles de Mislata presenten en la sala d’actes de Maestro Palau els projectes de les seves falles grans i infantils per a el mes vinent de mar莽.

L’Agrupaci贸 de Falles de Mislata va organitzar diumenge passat un acte per a revelar els esbossos fallers de les pr貌ximes festes, un acte en el qual cadascuna de les 11 comissions de la ciutat presenten els seus futurs monuments. Tots els presidents, presidentes i falleres majors de Mislata van anar pujant a l’escenari per a explicar al p煤blic assistent el significat dels聽ninots聽que es plantaran als carrers i places de Mislata el mes vinent de mar莽.

Els i les representants de les falles聽Creu聽i Mislata, Felipe Bellver, Antonio聽Molle-Gregorio聽Gea, Pare Santonja,聽Quint-Pizarro, Salvador Giner, Lepant, Plaza Pere Maria i Orts, Doctor聽Mara帽贸n, L’Eliana-Cid i Plaza de la Moreria van comentar els diferents assumptes que tractaran els seus monuments. Un acte tradicional que dona a con猫ixer el secret millor guardat, els dibuixos que serveixen de base i inspiraci贸 per a la construcci贸 de les falles.

L’alcalde, Carlos F.聽Bielsa, acompanyat pel regidor de Falles,聽Teo聽N煤帽ez, van tenir aix铆 la possibilitat de con猫ixer de primera m脿 els projectes. Un acte que torna a posar en relleu, per a l’alcalde, 鈥渜ue Mislata 茅s una gran ciutat, i les nostres comissions falleres s贸n exemple de bona gent, de lluita pel nostre, per una cultura popular que ens identifica i que ens uneix鈥.
Amb anterioritat a l’acte, els i les representants de les onze comissions van desfilar pels carrers abillats amb la indument脿ria tradicional valenciana, en un acte en el qual la ciutat va comen莽ar a respirar ambient faller. Pr猫viament, el dissabte 3 de desembre, es va celebrar el trasllat de la Senyera, una altra cita habitual del calendari faller, en la qual la bandera va passar la cust貌dia d’un casal a un altre; en aquest cas de la falla Antonio聽Molle-Gregorio聽Gea a la falla Barri El聽Quint聽鈥 Pizarro, que precisament aquestes pr貌ximes falles celebra el seu 50 aniversari.

Leave a Reply

Your email address will not be published.