fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Les Festes Patronals 2022 es preparen per a tornar a la normalitat

Les Festes Patronals 2022 es preparen per a tornar a la normalitat

Fins al 30 d’abril est脿 obert el termini per a presentar-se als c脿rrecs de dama, cavaller, dama popular, dulcinea o tirant. Les entitats locals poden presentar les seues propostes per al programa fins al 27 de maig.

La Regidoria de Festes i Falles i la Comissi贸 de Festes segueixen treballant 芦a fons i amb tota la il路lusi贸禄聽 de cara a les properes Festes Patronals. Aix铆 ho ha destacat el regidor de Festes i Falles, Pedro Manch贸n, que ha animat la joventut de Benicarl贸 a presentar-se als diferents c脿rrecs representatius: dama, cavaller, dama popular, dulcinea o tirant (la Cort Infantil de dames i cavallers infantils ja est脿 completa des de les passades Festes).

Manch贸n ha recordat que, tal i com es va acordar, tots els c脿rrecs de 2021 continuaran vigents enguany i que 芦de moment, ja tenim dos sol路licituds m茅s, per貌 volem que s’anime m茅s gent禄.

En relaci贸 a la confecci贸 de la programaci贸, el regidor tamb茅 ha fet una crida a totes les entitats locals a presentar les propostes el m茅s prompte possible, amb la data l铆mit del 27 de maig.

Pel que fa a la composici贸 de la Comissi贸 de Festes, el regidor tamb茅 ha cridat a la participaci贸 a totes aquelles persones interessades a treballar desinteressadament en l’organitzaci贸 de les Festes.

Finalment, Pedro Manch贸n ha anunciat que 芦enguany s铆, podem dir que comptarem amb l’orquestra Panorama per a aquestes Festes Patronals, despr茅s que l’any 2020 hagu茅rem d’anul路lar l’actuaci贸 arran de la pand猫mia禄.

El regidor ha finalitzat dient que 芦seguint amb la tend猫ncia dels 煤ltims dos anys, la Festes 2022 comptaran amb una important quota d’artistes benicarlandos禄.

Leave a Reply

Your email address will not be published.