fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Les persones menors de 31 anys ja poden tramitar els abonaments per a viatjar gratuïtament en el transport interurbà de la Generalitat

Les persones menors de 31 anys ja poden tramitar els abonaments per a viatjar gratuïtament en el transport interurbà de la Generalitat

Ja és possible adquirir l’abonament temporal gratuït, la validesa del qual entrarà en vigor el 7 d’abril, a través dels canals habituals de comercialització d’abonaments i títols multiviaje de cada un dels concessionaris.

Les persones menors de 31 anys que viatgen habitualment en els serveis públics de transport per carretera de competència de la Generalitat ja poden tramitar els abonaments que els permetran viatjar gratis a partir del pròxim 7 d’abril.

Les persones interessades en obtenir l’abonament temporal de transport hauran de tenir menys de 31 anys en el moment de la sol·licitud i hauran de presentar DNI, NIE o passaport en vigor per tal d’acreditar que compleixen el requisit d’edat.

Així mateix, les persones menors de 14 anys desproveïdes de DNI podran acreditar el compliment del requisit d’edat mitjançant el llibre de família, havent de presentar addicionalment la targeta sanitària SIP.

Aquest abonament temporal de transport gratuït es podrà obtenir amb antelació al 7 d’abril, data d’inici de validesa, i durant tot el període de vigència, fins al 31 de juliol, a través dels canals habituals de comercialització d’abonaments i títols multiviaje de cada un dels concessionaris.

Cada empresa concessionària expedirà aquests abonaments de transport gratuït i comunicarà les instruccions corresponents als seus usuaris i usuàries. Amb aquest objectiu, algunes empreses tenen previst publicar les instruccions en la seua web i altres oferiran tota la informació necessària en les seues pròpies instal·lacions físiques als municipis on presten servei.

També es van a adaptar abonaments ja existents a aquest període de gratuïtat. Aquest és el cas dels títols propis de cada empresa per a joves i estudiants, que actualment tenien bonificacions i funcionaven com una targeta moneder, que es podran seguir utilitzant de forma gratuïta a partir del dia 7 d’abril. Aquelles persones que vulguen obtenir aquests títols poden tramitar la sol·licitud de manera telemàtica a través de la web de l’empresa corresponent.

Leave a Reply

Your email address will not be published.