fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Esclat de Festa submergeix a Almassora en la seua setmana gran de Santa Quitèria

L’Esclat de Festa submergeix a Almassora en la seua setmana gran de Santa Quitèria

La reina i les seues dames inauguraran les festes des de la plaça Major a mitjanit.

Almassora se submergeix avui en la seua setmana més especial de l’any. La reina, Paula Cubertorer Llop, i les seues dames Alba Caravaca Bernal, Irene Delgado Puig, Mónica Moral Aixeta i Andrea Sánchez Giménez anunciaran l’inici de les festes des de la Vila quan disparen a mitjanit la carcassa que donarà pas a l’espectacle de llum i so que marcarà el començament de les festes de Santa Quitèria 2017 en la plaça Major.

La regidora de Festes, Isladis Falcó, ha convidat als veïns d’Almassora i les localitats més pròximes “a eixir al carrer i gaudir dels 120 actes previstos per a les festes en honor a la patrona amb la intenció de satisfer al públic de totes les edats”. A més, la regidora ha fet una crida al respecte i la igualtat: “La convivència veïnal en estes festes ha de ser de total respecte entre ells, amb la gent de fora i amb el mobiliari urbà”.

Els actes previs a l’Esclat de Festa arrancaran a les 19.15 hores en l’Espai Mercat amb la inauguració de l’exposició del pintor local Enrique Agut. A continuació, els cartells de festes i de fotografia taurina cobraran protagonisme. L’esport també tindrà el seu espai amb el Trofeu Santa Quitèria de frontenis, que començarà a les 19.30 hores en el poliesportiu La Garrofera, amb les semifinals de primera, segona i tercera categoria, fins a les 21.30 hores.

A les 20.00 hores coincidiran dos actes: la presentació del llibre de Caixalmassora “100 años creciendo juntos” en els salons de l’entitat i l’obertura del casal del vi, situat en la plaça Pere Cornell. La inauguració d’este recinte donarà pas al sopar de “pa i porta” organitzada per l’associació cultural taurina La Picaora en el carrer Sant Marc. El Duet amenitzarà esta trobada de germanor.

A partir de les 23.30 hores les penyes i la xaranga Salsa Rosa desfilaran en una cercavila des de la plaça Espanya fins a la plaça Major. Allí esperaran al fet que la reina i les seues dames donen inici a la setmana gran d’Almassora amb l’Esclat de Festa, seguit d’un espectacle de llum i de so. La inauguració del Recinte Fester tindrà lloc a les 01.30 hores amb la disco-mòbil TIC-TAC que farà gaudir als veïns de la seua primer nit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.