fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Espai de la Música de Benicàssim s’ompli de cultura

L’Espai de la Música de Benicàssim s’ompli de cultura

El primer cap de setmana de ‘Torna a l’Espai’ ha comptat amb espectacles per al públic adult i infantil.

L’Espai de la Música Mestre Vila de Benicàssim ha représ este cap de setmana la programació cultural amb espectacles per al públic adult i infantil. L’associació d’amics de Teatre amb l’obra “Un mes tu, un mes jo”, va obrir el dissabte a la vesprada el programa de Torna a l’Espai, que contempla fins a vint actuacions fins a final d’any.

El públic assistent va gaudir de l’obra escrita per l’autor castellonenc Antonio Arbeloa que narra com Mariano, que ha estat a cura dels seus pares durant anys, ha trobat núvia. Per este motiu, cita al seu germà Juan en el bar del poble per a repartir-se per mesos estes labors. Una situació que va crear un conflicte que l’autor va portar fins a les seues últimes conseqüències sempre amb humor extrem.
Hui al migdia ha sigut el torn del públic infantil que ha gaudit de la música, els contes i les emocions de Cuentamifasol; un taller de música i paraules en què els xicotets assistents han pogut deixar volar la seua imaginació i han sentit, creat, interpretat i jugat.

El regidor de Cultura, Javier Alonso, ha mostrat la seua satisfacció pel bon acolliment que ha tingut el primer cap de setmana de la iniciativa Torna a l’Espai “amb la qual, al costat de la programació en el Teatre Municipal sumem cinema, teatre i música de qualitat, variada i per a tots els públics i, sobretot, cultura segura. Per a això hem implantat totes les mesures de seguretat sanitària requerides per a aconseguir que la cultura no es torne a parar a Benicàssim”. En este sentit, l’accés a cadascun dels espectacles a l’Espai de la Música és lliure però es requereix entrada que es pot aconseguir en el mateix *Espai tres dies abans de cada actuació en horari de 17.00 a 20.00 hores de dilluns a divendres. “Com s’ha pogut comprovar este cap de setmana, cadascun dels assistents té un seient assignat amb el que evitem aglomeracions en l’accés a la sala”, ha indicat l’edil de Cultura.

En el Teatre Municipal, la programació per a este cap de setmana ha estat destinada als menors que van poder assistir el dissabte a la representació de “Jungla” a càrrec del col·lectiu Big Bouncers i la sessió de cinema del diumenge a la vesprada té com a protagonista a Pinocho.

Leave a Reply

Your email address will not be published.