Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Hospital General Universitari de Castelló celebra el Dia del Llibre amb els petits pacients ingressats

L’Hospital General Universitari de Castelló celebra el Dia del Llibre amb els petits pacients ingressats

La iniciativa del centre pretén fomentar la lectura i normalitzar l’estada dels ingressats en pediatria.

L’Hospital General Universitari de Castelló (HGUCS), en la col·laboració de la Fundació Atresmedia i amb motiu de la Celebració del Dia Internacional del Llibre, va organitzar ahir diferents iniciatives per a les nenes i nens ingressats a l’hospital. Entre les iniciatives, es destaca el repartiment del conte ‘El nen que no volia ser blau, la nena que no volia ser rosa’, obra guanyadora de la XXXVIII edició del Premi Destinació Infantil Apel·els Mestres.

‘El nen que no volia ser blau, la nena que no volia ser rosa’, amb text i il·lustracions de Patricia Fitti, és un cant a la llibertat dels més petits perquè els patrons de gènere de la societat no s’aplaquen de la seua creativitat i la seua personalitat.

A esta iniciativa es van sumar els altres hospitals de la Comunitat, com l’Hospital de la Plana, La Fe, el Doctor Peset, el Clínic i La Ribera, a València, i l’hospital de Sant Joan a Alacant.

Amb estes accions, els centres sanitaris no només pretenen fomentar la lectora dels llibres aprofitant este dia, sinó també adaptar la seua estada hospitalària tractant de normalitzar-la a través de la màgia que desperten els contes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.