fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

José Carlos M.Valero presenta el seu nou llibre “La obra maestra: obertura”, la primera part d’una saga d’intriga

José Carlos M.Valero presenta el seu nou llibre “La obra maestra: obertura”, la primera part d’una saga d’intriga

La seua nova obra literària es pot comprar a llibreries diverses, a Casa del Libro i a Amazon, tant en paper com en format digital.

Carlos M.Valero ha tret el seu nou llibre sota el títol de “L’obra mestra: Obertura”, en el qual fa 10 anys que hi treballa. Pel que ha comentat, esta obra literària serà la primera part d’una saga que emocionarà a tots els amants dels thrillers.

Una història intrigant

Ets de les persones a qui li agraden les històries de misteri i intriga? T’agrada enganxar-te a les lectures? Doncs esta és un llibre per a tu.

En el nou llibre de l’escriptor, ens presenta un trencaclosques plagat de misteris recoberts de capes d’acció, sagues familiars, amor i drama. Una novel·la titllada per la crítica de “aires cinematogràfics, tant per la història en si com pels recursos que l’autor empra”. Això és el que promet “La obra maestra”, una tetralogia de suspens que aposta per traslladar al paper els recursos narratius d’un xou televisiu: des de flashbacks fins a escenes d’acció intercalades entre si, diàlegs senzills però carregats d’emoció, bojos plot twist i addictius cliffhanger en finalitzar els capítols.

“La obra maestra està pensada perquè siga engolida pel lector com quatre temporades d’una sèrie disponible en Netflix. Cada novel·la té unes trames i uns personatges que es van desenvolupant fins a culminar en un final explosiu que enllaça amb el següent llibre, en el qual es plantegen altres trames i fins i tot la incorporació de nous personatges, com si es tractaren de nous fitxatges d’una sèrie”, assenyala José Carlos M. Valero, l’autor de la història. Atemptats terroristes, corrupció empresarial i política, intrigues familiars, una història d’amor o una quimera científica, són alguns dels elements que constitueixen Obertura, la primera part d’aquest puzle novel·lístic que l’autor ha tardat a crear i encaixar més de deu anys. L’obra mestra no és només una història de suspens. L’autor aposta per una hibridació de gèneres amb la condició de conquistar als amants de qualsevol gènere literari.

Qui és José Carlos M.Valero?

José Carlos M. Valero s’estrena en el món editorial amb la seua obra mestra de la mà d’Edicions Atlantis. Este jove valencià de vint-i-set anys va estudiar Dret i Periodisme en la Universitat CEU Cardenal Herrera, i des que era xiquet, la seua passió per la lectura el va portar a escriure diverses novel·les de gènere fantàstic. A més, als catorze anys va quedar finalista en els premis literaris “La Rosa de Paper”, organitzats per Florida Universitària.

Finalment, per això, va decidir canviar dràsticament de gènere i es va descantar per al thriller amb esta nova història que ens presenta.

Presentació de l’obra a la llibreria El Imperio

Per tal de donar a conèixer el seu nou llibre, el dissabte  17 d’octubre a les 12.00 h a la llibreria El imperio de València tindrà lloc la seua presentació, on el seu autor farà acte de presència i explicarà més detalladament l’argument.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.