fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Lidia Oms serà la futura Reina de les Festes Patronals de Peníscola

Lidia Oms serà la futura Reina de les Festes Patronals de Peníscola

L’afortunada ocuparà el número 51 dins de la successió de Reines de les Festes Patronals amb les quals ha comptat la ciutat des de 1968.

La sort ha triat a Lidia Oms en l’acte que celebra la Ciutat en el Mar per a triar a la seua Regina de Festes. Com és habitual, per sorteig i davant notari, les candidates al càrrec, durant la vetlada, han conegut el nom de qui encapçalarà la Cort d’Honor per a les Patronals de 2018 a qui acompanyaran en els actes que preveu el protocol.

Odile Fernández, representant de l’ACD Peníscola; Candela Guzmán, del Grup Cultural de Danses; Isabel Caldés, de la Penya l’Espardenya; Lluna Amaya, de l’Assoc. de Moros i Cristians i Rocío Cuenca, del Centre Cultural Andalús acompanyaran a Lidia, representant de l’entitat esportiva Peníscola Futbol Sala, durant l’any del seu regnat després de rebre el testimoni de la Reina actual, Alejandra Martín el pròxim mes de setembre.

L’emocionant acte d’elecció va tindre lloc ahir a la nit i es va celebrar davant l’atenta mirada de l’actual Cort d’Honor, familiars i amics que han festejat l’esdeveniment amb un sopar de gala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.