fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Institut Valencià de Cultura presenta l’espot dels III Premis Carles Santos de la Música Valenciana

L’Institut Valencià de Cultura presenta l’espot dels III Premis Carles Santos de la Música Valenciana

L’anunci, que té una versió breu i una llarga, parla de la diversitat i la qualitat dels grups musicals valencians.

L’Institut Valencià de Cultura presenta l’anunci que ha preparat per tal de difondre els Premis Carles Santos de la Música Valenciana, que el pròxim dimecres 9 de desembre celebraran al Teatre Principal d’Alacant la seua tercera edició, amb retransmissió per À Punt.

L’espot, que s’emetrà per À Punt com a prèvia dels premis, està pensat com una eina de difusió i d’imatge dels Premis Carles Santos i ja s’ha publicat a les xarxes socials institucionals per a anunciar la celebració de la tercera edició dels guardons. El vídeo té dues versions, una més breu i una completa, de tres minuts de duració, i està produït per Estol Media, dirigit per Àlex Martínez i amb direcció de fotografia de Nacho Toledo.

L’anunci està basat en breus entrevistes amb gent anònima que explica els seus estils preferits de música i en les seues reaccions posteriors quan escolten grups valencians que no havien sentit mai. D’aquesta manera, es parla de la diversitat de gustos musicals, que troben un reflex en l’ampli ventall de grups musicals valencians.

Marga Landete, directora adjunta de Música i Cultura Popular de l’Institut Valencià de Cultura, ha explicat al respecte: “Amb aquest vídeo hem volgut transmetre la idea que la música valenciana és molt diversa, variada i amb propostes de tot tipus, amb una qualitat altíssima.

Desencasellar la nostra música i deslliurar-nos dels tòpics que fa anys que ens acompanyen és necessari i també un acte de justícia amb els nostres músics i amb tot el sector musical valencià, que fa una tasca creativa increïble. D’això en són bona prova els Premis Carles Santos, que tenen 15 categories diferents i que han tingut una participació altíssima en tots els estils musicals”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.