Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’IVAJ col·labora amb À Punt amb continguts d’oci educatiu per al seu nou programa ‘La colla a casa’

L’IVAJ col·labora amb À Punt amb continguts d’oci educatiu per al seu nou programa ‘La colla a casa’

El programa estarà en antena els dissabtes i diumenges de 9 a 9.30 hores.

L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) col·labora amb À Punt amb continguts de la seua plataforma d’Oci Educatiu Des de Casa’, que s’emetran dins del nou programa de televisió ‘La colla a casa”, que està en antena els dissabtes i diumenges de 9 a 9.30 hores.

Els vídeos d’Oci Educatiu’ de l’IVAJ expliquen la construcció casolana d’instruments de música que la cadena de televisió considera que són atractius per a l’audiència més jove, ja que són proactius, proposen activitats des de casa i conviden al reciclatge de material per a usos creatius.

Els continguts incorporats, a més de poder ser emesos dins de la programació infantil i juvenil, també queden allotjats en la web d’À Punt Mèdia i són distribuïts diàriament a través de la newsletter ‘La colla a casa’, que es remet als més de 10.000 membres de ‘La colla’ i, gràcies a un acord amb la Conselleria d’Educació, en tots els centres educatius públics i concertats de la Comunitat Valenciana, amb la finalitat que els respectius equips directius els facen arribar a la comunitat escolar.

L’IVAJ, a través dels seus perfils en xarxes socials i de la web Ocieducatiu.info, ha iniciat una sèrie de propostes participatives en temps de confinament per a joves.

La iniciativa, amb l’etiqueta #IVAJdesdecasa, promou que les persones joves continuen connectades amb activitats d’oci educatiu, elaborades i impulsades per professionals del sector de l’animació juvenil i del temps lliure.

Per part seua, À Punt ha modificat la programació per a oferir nous continguts dirigits al públic infantil i juvenil amb l’objectiu d’incrementar l’oferta d’oci de la comunitat educativa, aportar propostes didàctiques i promoure el foment de l’esport a casa.

Entre els continguts incorporats figuren audiovisuals didàctics, culturals i esportius que aporten docents, institucions, fundacions i empreses privades del sector editorial.

Leave a Reply

Your email address will not be published.