Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Lliurament de premis del I Concurs Escolar d’Escriptura en Valencià

Lliurament de premis del I Concurs Escolar d’Escriptura en Valencià

Marc Forcadell Mascarós, de l’IES la Vall de Segó, de Benifairó de les Valls, guanya el I Concurs d’Escriptura en València per a estudiants d’ESO, organitzar per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua. L’acte de lliurament ha tingut lloc este matí en el monestir de Sant Miquel dels Reis, dins de la programació de la Jornada de Portes Obertes.

El primer premi, valorat en 2.000 euros, ha sigut entegat pel president de l’AVL, Ramon Ferrer. Marina Ferrer, del Col.legi Nostra Senyora del Carme, d’Oriola, ha rebut el segon premi, valorat en 1.500 euros i patrocinat per El Corte Inglés. Judit Villanueva, de l’Àgora Lledó School, de Castelló de la Plana, ha obtingut el tercer premi, amb una quantia de 1.000 eruos i patrocinat per Caixa Popular.

Per la seua part, Bioparc València ha entregat als alumnes una invitació per a visitar amb la família i els companys de classe les instal·lacions dels parc. En esta primera convocatoria hi han participat 840 alumnes de 42 centres públics i privats de Castelló, València i Alacant.

Leave a Reply

Your email address will not be published.