fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Oficina de Promoci贸 del Valenci脿 s’obri a la ciutadania a Gandia

L’Oficina de Promoci贸 del Valenci脿 s’obri a la ciutadania a Gandia

L’Ag猫ncia Municipal AVIVA de Promoci贸 del valenci脿 ha obert les seues instal路lacions a la pla莽a Tirant, juntament amb altres depend猫ncies municipals.

“D’aquesta manera la ciutadania, tant particulars com empreses, poden accedir als serveis que ofereix l’Oficina de Promoci贸 del Valenci脿 d’una forma m茅s accessible i 煤til; dignifiquem la nostra llengua, promocionant la seua normalitzaci贸 per tal de donar-li el lloc que es mereix”, ha assegurat Nahuel Gonz谩lez, regidor responsable de l’Oficina de Promoci贸 del Valenci脿.

Serveis de l’Ag猫ncia AVIVA Gandia

– Informaci贸 i tramitaci贸 sobre les proves de la JQCV (matr铆cula, dates d’examen, continguts, bibliografia, relaci贸 d’aprovats en cada convocat貌ria…) i les novetats relacionades amb l’adaptaci贸 al MERC (difusi贸 de material d’ajuda per a presentar-se a les proves, editat per l’Oficina), aix铆 com sobre llocs de la ciutat on s’imparteixen cursos de valenci脿 per a preparar les proves.

– Sessions de resoluci贸 de dubtes pr猫vies als ex脿mens de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valenci脿 (juny i novembre), corresponents als nivells Mitj脿 i Superior.

– Informaci贸 sobre revalidacions i homologacions de t铆tols de valenci脿.

– Assessorament dels drets ling眉铆stics.

– Difusi贸 de les convocat貌ries anuals de la Generalitat Valenciana i l’Acad猫mia Valenciana de la Llengua d’ajudes i subvencions pel foment del valenci脿.

– Plans d’activitats i campanyes encaminades a la progressiva normalitzaci贸 del valenci脿.

– Assessorament ling眉铆stic en la revisi贸, correcci贸 i redacci贸 de textos, en retolacions, anuncis, impresos de tota classe, en qualsevol dubte ling眉铆stic, tant a particulars com a entitats, empreses o associacions de la ciutat que ho sol路liciten.

– Difusi贸 de material editat per l’Acad猫mia Valenciana de la Llengua (AVL) entre les biblioteques municipals, i les escoles i instituts de la ciutat, aix铆 com sectors econ貌mics als quals puga anar destinat.

– Difusi贸 de publicacions de l’AVL (vocabularis, manuals) i d’activitats i exposicions.

Leave a Reply

Your email address will not be published.