fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’UJI obri la seua biblioteca les 24 hores

L’UJI obri la seua biblioteca les 24 hores

Durant el per铆ode d’examens l’UJI obrir脿 la seua biblioteca ininterrompudament fins el 28 de gener.

La聽Biblioteca聽de la Universitat Jaume I de Castell贸 mantindr脿 l鈥檋orari especial de聽24聽hores聽fins聽al 26 de gener de 2016. Aix铆, durant el per铆ode oficial d鈥檈x脿mens del primer semestre, l鈥檈difici romandr脿 obert les 24 hores. En concret, fins a les 24 hores totes les plantes estaran connectades i des d’eixa hora i fins聽 les 05:45 hores estaran connectades les plantes 1 i 2 dels dos m貌duls. L鈥檋orari especial de la聽Biblioteca聽de l鈥橴JI s鈥檕fereix per facilitar l鈥檈studi, l鈥檃cc茅s a les sales i la consulta de material bibliogr脿fic a l鈥檃lumnat durant els per铆odes d鈥檈x脿mens.

El dia 27 de gener, degut a la finalitzaci贸 de les avaluacions, la Biblioteca tornar脿 al seu horari habitual: de dilluns a divendres de 8 a 22 hores i dissabtes de 9 a 14 hores. El calendari d’obertura de la Biblioteca per al any 2016 es troba disponible a la web per a la seua consulta.

Les avaluacions del primer semestre es realitzaran del 8 al 26 de gener per a estudis de grau i de primer i segon cicle. El segon per铆ode oficial d鈥檈x脿mens del curs 2015-2016 tindr脿 lloc del 25 de maig fins al 10 de juny. Per altra banda, els examens de segona convocat貌ria es realitzaran entre el 20 de juny i el 8 de juliol.

Leave a Reply

Your email address will not be published.