Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Mavi Mestre serà la Pregonera de les Falles d’Oliva 2019

Mavi Mestre serà la Pregonera de les Falles d’Oliva 2019

La rectora de la Universitat de Valencia, natural d’Oliva, Mavi Mestre, anunciarà la festa el pròxim 16 de febrer durant l’acte de la Cridà.

Les falles d’Oliva estan d’enhorabona. La rectora de la Universitat de València, Mavi Mestre, serà la Pregonera de les falles d’Oliva 2019. La lectura del Pregó i la Crida tindran lloc el dissabte 16 de febrer a partir de les 12.30 h, des del balcó de l’Ajuntament d’Oliva.

Per al regidor de Festes de l’Ajuntament d’Oliva, Pepe Salazar, “suposa tot un orgull i un honor per a Oliva i per a les nostres festes falleres que Mavi Mestre haja acceptat l’encàrrec de ser la Pregonera de les Falles d’Oliva del 2019. El pròxim 16 de febrer començarem la celebració fallera a Oliva, amb el Pregó, la Crida i el Concurs de Paelles. Enhorabona a tot el col·lectiu faller i a la nostra Pregonera Mavi Mestre.”

Natural d’Oliva, Mavi Mestre té l’honor de ser la primera rectora en la història de la Universitat de València. És catedràtica de Psicologia Bàsica en la Universitat de València. Llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació, en les especialitats de Psicologia i de Ciències de l’Educació, va ser distingida amb el premi nacional als millors becaris i amb el premi extraordinari de llicenciatura.

Leave a Reply

Your email address will not be published.