fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Mavi Mestre ser脿 la Pregonera de les Falles d’Oliva 2019

Mavi Mestre ser脿 la Pregonera de les Falles d’Oliva 2019

La rectora de la Universitat de Valencia, natural d’Oliva, Mavi Mestre, anunciar脿 la festa el pr貌xim 16 de febrer durant l’acte de la Crid脿.

Les falles d’Oliva estan d’enhorabona. La rectora de la Universitat de Val猫ncia, Mavi Mestre, ser脿 la Pregonera de les falles d’Oliva 2019. La lectura del Preg贸 i la Crida tindran lloc el dissabte 16 de febrer a partir de les 12.30 h, des del balc贸 de l’Ajuntament d’Oliva.

Per al regidor de Festes de l’Ajuntament d’Oliva, Pepe Salazar, “suposa tot un orgull i un honor per a Oliva i per a les nostres festes falleres que Mavi Mestre haja acceptat l’enc脿rrec de ser la Pregonera de les Falles d’Oliva del 2019. El pr貌xim 16 de febrer comen莽arem la celebraci贸 fallera a Oliva, amb el Preg贸, la Crida i el Concurs de Paelles. Enhorabona a tot el col路lectiu faller i a la nostra Pregonera Mavi Mestre.”

Natural d’Oliva, Mavi Mestre t茅 l’honor de ser la primera rectora en la hist貌ria de la Universitat de Val猫ncia. 脡s catedr脿tica de Psicologia B脿sica en la Universitat de Val猫ncia. Llicenciada en Filosofia i Ci猫ncies de l’Educaci贸, en les especialitats de Psicologia i de Ci猫ncies de l’Educaci贸, va ser distingida amb el premi nacional als millors becaris i amb el premi extraordinari de llicenciatura.

Leave a Reply

Your email address will not be published.