fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Mazón: “Les tradicions i festes ens retornen als orígens i ens fan recordar d’on som”

Mazón: “Les tradicions i festes ens retornen als orígens i ens fan recordar d’on som”

El president del PPCV participa en la Romeria dels Canyes de Castelló amb motiu de les festes de la Magdalena, acompanyat per alcaldes de la província, regidors, diputats autonòmics i nacionals i senadors.

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha afirmat avui que les tradicions i festes “ens retornen als nostres orígens i ens fan recordar d’on som”.

Mazón s’ha pronunciat així a Castelló, moments abans de començar la Romeria dels Canyes amb motiu de les festes de la Magdalena, a la qual han assistit alcaldes del PP de la província de Castelló, regidors, diputats autonòmics i nacionals i senadors.

“Avui vivim una jornada que conjumina festa i tradició de forma molt profunda. Em sento un privilegiat cada vegada que vinc a Castelló”, ha assenyalat. El president del PPCV ha aprofitat per a desitjar a tots els castellonencs unes bones festes de la Magdalena i ha afirmat que estarà “encantat” de celebrar-les l’any vinent “amb una alcaldessa de Castelló com Begoña Carrasco”.

Per part seva, Carrasco ha destacat el “orgull de viure un dia de tradició i festa que esperàvem des de fa molt temps, primer per la pandèmia i l’any passat per les pluges, que ens van impedir celebrar-les en profunditat. Serà una jornada intensa, els castellonenes demostren que volen a la seva ciutat”.

La presidenta del PP de la província de Castelló, Marta Barrachina, ha afirmat que la Romeria dels Canyes és “una tradició molt important per als castellonencs, en la qual es recorden els orígens, però també el compromís amb el futur”. “El dia gran de la Magdalena ens permet anar tots junts compartint el mateix camí, dissenyant el nostre futur”, ha subratllat.

“En el Partit Popular apostem pel futur des del respecte a les nostres tradicions. Ara més que mai, caminar tots junts amb l’objectiu de superar les dificultats i afrontar el futur amb garanties és fonamental, i així ho entenem en el PP, on treballem dia a dia perquè la nostra província avanci”, ha explicat Marta Barrachina.

Finalment, el senador Alberto Fabra ha mostrat “molta emoció per veure com la ciutat s’ha bolcat”. “La Magdalena només necessita que ens acompanyi el bon temps, perquè la ciutat està lliurada i les ganes de fer el romiatge tots junts ja estan. Tenim ganes de compartir el camí amb els altres”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.