fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Medi Ambient organitza una xarrada-taller sobre aus insectívores a Benicarló

Medi Ambient organitza una xarrada-taller sobre aus insectívores a Benicarló

La Regidoria de Medi Ambient, juntament amb l’entitat Ecologistes en Acció i el col·lectiu Alambor, ha organitzat una xarrada per al proper divendres 20 de maig al voltant de les aus insectívores i el seu control en els medis urbà i rural. També s’ha previst un taller d’elaboració de nius artificials.

L’Ajuntament de Benicarló, a través de la Regidoria de Medi Ambient, continua treballant per buscar solucions a la problemàtica dels mosquits i ha organitzat una xarrada sobre aus insectívores centrada en el paper que tenen aquestes aus en el control dels insectes, tant en el casc urbà com en el medi rural.

La xarrada, que compta amb la col·laboració d’Ecologistes en Acció i el col·lectiu Alambor, tindrà lloc aquest divendres 20 de maig a les 20.00 hores als baixos de la Cambra Agrària (plaça de la Constitució, 6) i inclourà un taller d’elaboració de nius, tant per a falciots com per a ratpenats com també per a diferents espècies de mussols.

El regidor de Medi Ambient, Ximo Bueno, ha volgut recordar la importància de les aus en el control dels insectes i ha assenyalat que xarrades i tallers com aquests, juntament amb les campanyes de sensibilització, «ajuden a refermar el nostre compromís i treball en favor del respecte pel medi ambient».

Donada l’elevada demanda d’aquest tipus de xarrades i tallers, la Regidoria de Medi Ambient ha previst noves edicions per als mesos d’octubre i novembre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.