fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

M茅s de 3.000 persones es van deixar conquerir per la Tecnorrevoluci贸 a Nules el passat mes de juny

M茅s de 3.000 persones es van deixar conquerir per la Tecnorrevoluci贸 a Nules el passat mes de juny

Un total de 3.189 persones es van deixar conquerir durant el mes passat per la mostra de l’Obra Social La Caixa Tecnorrevoluci贸n, situada durant tot juny a la pla莽a Major de Nules, i que va ser inaugurada per l’Ajuntament i l’entitat el passat 10 de juny.

Durant tot aquest mes s’han donat a con猫ixer les tecnologies convergents com la nanotecnologia, la biotecnologia, les tecnologies de la informaci贸 i de les comunicacions (TIC), aix铆 com les ci猫ncies cognitives (NBIC). I 茅s que les seues interconnexions estan canviant el m贸n que ens envolta provocant una aut猫ntica revoluci贸 en camps tan diferents com la construcci贸, el transport, l’agricultura, la medicina, l’educaci贸 o l’art.

Tot un compendi del futur m茅s proper amb uns progressos impensables uns anys enrere, que ha rebut un total de 3.189 persones, entre p煤blic general (2.892 persones), visites organitzades (297 persones), i visites de centres educatius (142 persones).

Uns resultats davant els quals el regidor d’Educaci贸 i Cultura de l’Ajuntament de Nules, Ramon Canut, destacava des del primer moment com una oferta “educativa que ha format a tots els que s’han apropat d’una manera amena i entretinguda, tant a grans com a menuts”.

Tecnorrevoluci贸n

Tecnorrevoluci贸n 茅s una nova forma d’arribar a les persones. Es tracta d’un espai que posa a l’abast de tothom les exposicions itinerants de car脿cter divulgatiu per estimular el coneixement i crear llocs de trobada; 茅s una nova aposta de l’Obra Social La Caixa per promoure els temes socials, cient铆fics i culturals. Aix铆, s贸n exposicions que s’instal路len a l’exterior, en espais cedits per diferents municipis, per aconseguir una connexi贸 m茅s directa i enriquidora amb els ciutadans. A m茅s, gr脿cies al seu format, permet una instal路laci贸 senzilla, 脿gil i din脿mica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.