fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Moliner reivindica en el Dia de la Prov铆ncia “l’orgull de ser i treballar per Castell贸”

Moliner reivindica en el Dia de la Prov铆ncia “l’orgull de ser i treballar per Castell贸”

El president lliura l’Alta Distinci贸 a Porcelanosa, i m猫rits a Patricia Campos, Dionisio Campos, Pablo Torrijos i Xarxa Teatre.

El Sal贸 de Recepcions de la Diputaci贸 de Castell贸 ha sigut testimoni, per segon any consecutiu, del Dia de la Prov铆ncia en el qual el Govern Provincial ha fet lliurament de l’Alta Distinci贸 de la Diputaci贸 al Grup Porcelanosa. M茅s de 200 representants de la societat provincial entre alcaldes, associacions i col路lectius ve茂nals, professionals i empresarials han presenciat tamb茅 el lliurament del reconeixement en forma de distinci贸 provincial al M猫rit de les Arts a Xarxa Teatre, al M猫rit de la Solidaritat a Patricia Campos, al M猫rit Innovador a Dionisio Campos i al M猫rit Esportiu a Pablo Torrijos.

En el transcurs de la qual ha sigut una emocionant i solemne celebraci贸 acompanyada de la lit煤rgia protocol路l脿ria que li correspon, el president de la Diputaci贸, Javier Moliner, ha reconegut en el dia gran de la prov铆ncia que “no 茅s la grand脿ria el que ens fa grans, sin贸 la nostra gent i la nostra capacitat, i aqueixa gent ho mereix tot. Per a莽貌, avui, de la m脿 de la societat castellonenca, en el dia gran de la nostra prov铆ncia volem recon茅ixer el que som, all貌 que ens fa dir amb orgull: som de Castell贸”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.