fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Moliner reivindica en el Dia de la Província “l’orgull de ser i treballar per Castelló”

Moliner reivindica en el Dia de la Província “l’orgull de ser i treballar per Castelló”

El president lliura l’Alta Distinció a Porcelanosa, i mèrits a Patricia Campos, Dionisio Campos, Pablo Torrijos i Xarxa Teatre.

El Saló de Recepcions de la Diputació de Castelló ha sigut testimoni, per segon any consecutiu, del Dia de la Província en el qual el Govern Provincial ha fet lliurament de l’Alta Distinció de la Diputació al Grup Porcelanosa. Més de 200 representants de la societat provincial entre alcaldes, associacions i col·lectius veïnals, professionals i empresarials han presenciat també el lliurament del reconeixement en forma de distinció provincial al Mèrit de les Arts a Xarxa Teatre, al Mèrit de la Solidaritat a Patricia Campos, al Mèrit Innovador a Dionisio Campos i al Mèrit Esportiu a Pablo Torrijos.

En el transcurs de la qual ha sigut una emocionant i solemne celebració acompanyada de la litúrgia protocol·lària que li correspon, el president de la Diputació, Javier Moliner, ha reconegut en el dia gran de la província que “no és la grandària el que ens fa grans, sinó la nostra gent i la nostra capacitat, i aqueixa gent ho mereix tot. Per açò, avui, de la mà de la societat castellonenca, en el dia gran de la nostra província volem reconéixer el que som, allò que ens fa dir amb orgull: som de Castelló”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.