fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Morella amplia els horaris de visita de les Torres de Sant Miquel i la Presó del S. XIV

Morella amplia els horaris de visita de les Torres de Sant Miquel i la Presó del S. XIV

Les Torres de Sant Miquel obriran els dimarts, dijous i dissabtes i la Presó de Morella els dimecres, divendres i diumenges.

La ciutat amplia els horaris de visita de les Torres de Sant Miquel i la Presó de Morella del S. XIV i augmenta la seua oferta turística i cultural. D’esta manera, estos monuments s’unixen als principals atractius de la ciutat com són el Castell de Morella, la Basílica Arxiprestal i el Museu Temps de Dinosaures. Cal explicar que les Torres de Sant Miquel obriran els dimarts, dijous i dissabtes i la Presó de Morella del S. XIV els dimecres, divendres i diumenges.

La regidora de Cultura i Patrimoni, Rocío Querol, ha destacat que “estos monuments obriran més dies a partir d’ara i ampliaran notablement l’oferta patrimonial i turística de la ciutat”. L’edil ha explicat que “la Presó de Morella és el museu més nou de la ciutat, el qual es va rehabilitar i va obrir el passat mes d’abril” d’altra banda “les Torres de Sant Miquel són un dels grans atractius de la ciutat com a principal entrada a la ciutat”. Finalment, Rocío ha aprofitat per a “convidar i animar a totes i tots a visitar estos dos monuments que amplien el seu horari i tot el conjunt històric i arquitectònic de Morella”.

La Presó de Morella del S. XIV està ubicada en la part baixa de l’edifici de l’ajuntament. Així, esta es va utilitzar des de la seua construcció i fins a la Guerra Civil i la dictadura, de manera que conserva grafitis que daten del segle XIX. La Presó compta amb un horari de 10.00 hores fins a les 13.00 hores al matí i de 16.00 hores a 18.00 hores a la vesprada en temporada d’hivern i obriran els dimarts, dijous i dissabtes. A l’estiu és el mateix horari al matí i de 16.00 hores fins a les 19.00 hores a la vesprada.

Les Torres de Sant Miquel formen la porta principal d’entrada a la ciutat de Morella i donen accés al Passeig de Ronda per les muralles. Estes compten amb exposicions temporals al seu interior i tindran un horari d’11.00 hores a 14.00 hores al matí i de 16.00 hores a 18.00 hores en la temporada d’hivern. A l’estiu, es conserva l’horari al matí i a la vesprada serà de 16.00 hores fins a les 19.00 hores.

Leave a Reply

Your email address will not be published.