fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Morella mostra les festes i els productes típics que la converteixen en un destí turístic amb identitat Slow

Morella mostra les festes i els productes típics que la converteixen en un destí turístic amb identitat Slow

Morella acudeix a Begur per a la reunió entre totes les ciutats amb l’acreditació Citta Slow. L’Anunci del 27 d’agost serà el protagonista de la ciutat que vol promoure i donar a conèixer la festa del confeti.

A més, els productes típics de la gastronomia morellana acompanyen a l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i al regidor de Turisme, Jorge García, a aquesta cita. Morella rebrà el distintiu que l’acredita com a Ciutat Slow en aquesta reunió.

El Regidor de Turisme, Jorge García, ha destacat que “la Citta Slow és una marca que poques localitats tenen i hem d’aprofitar aquesta diferencia per a promocionar Morella com a destí turístic particular”. A més, “enguany és especial per a la ciutat perquè és any d’Anunci i volem mostrar aquesta festa d’interès nacional perquè la gent vinga a gaudir del colorit i la diversió de la festa del confeti” ha afegit el concejal.

Espanya sols compta amb 8 ciutats amb aquesta acreditació procedent de la Toscana italiana i que designa unes característiques d’història i forma de vida. Així, la cita tindrà lloc a Begur i l’acompanyaran Lekeito, Mungia, Pals, Rubielos de Mora, Begues, Balmaseda i Morella com a ciutats que tenen aquesta distinció.

Leave a Reply

Your email address will not be published.