fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Morella negra com la trufa es presenta a la llibreria Argot de Castelló

Morella negra com la trufa es presenta a la llibreria Argot de Castelló

Esta vesprada a les 19.00 hores tindrà lloc l’acte amb la presència d’autors, autores i participants del festival gastro-literari d’este cap de setmana.

El dissabte s’entregarà el premi IV Tuber Melanosporum a l’escriptor o escriptora novell de l’any 2019.

El festival gastro-literari Morella negra com la trufa se celebra els dies 14, 15 i 16 de febrer i esta vesprada es presenta a la llibreria Argot de Castelló a les 19.00 hores. En este acte es donarà a conéixer la programació del festival amb les diferents activitats al voltant de la novel·la negra i la gastronomia, ja que Morella negra està emmarcat dins de les XVII Jornades de la trufa Morella-Els Ports. Cal destacar que la presentació d’avui comptarà amb la presència d’autors, autores i participants de Morella negra.

Un dels actes principals del cap de setmana serà l’entrega del IV premi Tuber Melanosporum a l’escriptora o escriptor novell del 2019. En esta edició els i les finalistes a aquest guardó de la quarta edició del premi són: Camins dubtosos de Joan Carles Ventura, El hombre que nunca haría daño a nadie de Roger Rubio, La mecedora d’Anna Hernández, Lo que callan los muertos d’Ana Lena i No cerramos en agosto d’Eduard Palomares.

La regidora de Promoció Turística, Mari Carmen Escuder, ha destacat que “Morella negra com la trufa és un esdeveniment molt important a la ciutat, el qual concentra una gran quantitat d’escriptors, escriptores i amants de la novel·la durant el seu transcurs”. L’edil ha recordat que “aquest festival està emmarcat dins de les XVII Jornades de la trufa Morella-Els Ports, per la qual cosa també hi ha tast de vins i degustacions a més de les taules redones i presentacions de llibres”. Mari ha comentat que “la presentació a la llibreria Argot d’avui és molt important per la proximitat de Castelló i la quantitat de gent que es pot apropar després durant el cap de setmana a Morella per a disfrutar del festival”. Finalment, ha aprofitat per a “convidar a totes i tots a participar en les diferents activitats previstes per als dies 14, 15 i 16 de febrer en el festival Morella negra com la trufa”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.