fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Morella negra com la trufa es presenta avui a Barcelona

Morella negra com la trufa es presenta avui a Barcelona

El festival gastro-literari Morella negra com la trufa tindrà lloc els dies 14, 15 i 16 de febrer.

Este es presenta avui al Taller Joieria Gemma López a Barcelona i el 10 de febrer a la llibreria Argot de Castelló.

El festival gastro-literari Morella negra com la trufa s’apropa i s’intensifica la seua promoció durant estes setmanes. Així, l’esdeveniment que concentra escriptors, escriptores i amants de la novel·la negra a Morella durant els dies 14, 15 i 16 de febrer es presenta avui al Taller Joieria Gemma López de Barcelona i el 10 de febrer a la llibreria Argot de Castelló. La del 2020 serà la cinquena edició d’este festival, el qual s’ha consolidat al calendari cultural de Morella. Cal recordar que este està emmarcat dins de les XVII Jornades de la trufa Morella-Els Ports.

A més, Morella negra com la trufa entregarà el IV premi Tuber Melanosporum a l’escriptora o escriptor novell del 2019. En esta edició els i les finalistes a este guardó de la quarta edició del premi són: Camins dubtosos de Joan Carles Ventura, El hombre que nunca haría daño a nadie de Roger Rubio, La mecedora d’Anna Hernández, Lo que callan los muertos de Ana Lena i No cerramos en agosto d’Eduard Palomares.

La regidora de Promoció Turística, Mari Carmen Escuder, ha destacat que “Morella negra com la trufa és un esdeveniment molt important a la ciutat, el qual concentra una gran quantitat d’escriptors, escriptores i amants de la novel·la durant el seu transcurs”. L’edil ha recordat que “este festival està emmarcat dins de les XVII Jornades de la trufa Morella-Els Ports, per la qual cosa també hi ha tast de vins i degustacions a més de les taules redones i presentacions de llibres”. Mari ha comentat que “esta setmana es realitzen presentacions a Barcelona i Castelló com a recta final de la promoció de Morella negra”. Finalment, ha aprofitat per a “convidar a totes i tots a participar en les diferents activitats previstes per als dies 14, 15 i 16 de febrer en el festival Morella negra com la trufa”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.