fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Morella Negra, solid脿ria amb la gent de La Palma

Morella Negra, solid脿ria amb la gent de La Palma

Els actes del festival gastro-literari comptaran amb taquilla inversa perqu猫 el p煤blic col路labore amb les persones afectades per l’erupci贸 del volc脿.

Morella Negra com la trufa s’acosta per a submergir a la ciutat en la literatura des del 18 fins al 20 de febrer. En aquesta ocasi贸, el festival gastro-literari t茅 una vessant solid脿ria amb les persones afectades per l’erupci贸 del volc脿 Cumbre Vieja a La Palma. Aix铆, els actes d’aquesta setena edici贸 comptaran amb una taquilla inversa per a aquesta causa en col路laboraci贸 amb el festival Aridane Criminal de Los Llanos de Aridane, poblaci贸 de l’illa de l’arxip猫lag canari, on el p煤blic podr脿 realitzar les seues donacions.

A m茅s, el dissabte a les 19.10 hores, hi haur脿 una connexi贸 amb Alexis Ravelo, director d’Aridane Criminal, amb aquest motiu. A la inauguraci贸 del divendres tamb茅 participar脿 la regidora de Cultura de Los Llanos de Aridane, Charo Gonz谩lez.
Cal explicar tamb茅 que, a causa de la situaci贸 sanit脿ria actual, el Teatre Municipal t茅 un aforament limitat i 茅s recomanable reservar les entrades amb antelaci贸. Aix铆, Morella Negra com la trufa ha habilitat aquest servei a trav茅s del portal Entradium. Tanmateix, est脿 disponible la reserva per a la visita guiada a La Morella m茅s negra, la visita tem脿tica De mano airada i les taules liter脿ries del dissabte i el diumenge. Les entrades s贸n gratu茂tes i es podr脿 reservar amb antelaci贸 fins al 80% de les places de les taules i el 100% en les visites guiades.
La regidora de Promoci贸 Tur铆stica, Mari Carmen Escuder, ha explicat que “a causa de la pand猫mia, l’aforament per a les activitats 茅s m茅s redu茂t, per la qual cosa es recomana reservar les entrades amb antelaci贸” i ha afegit que “en el cas dels actes al Teatre Municipal, quedaran algunes entrades disponibles en la taquilla, per貌 en les visites guiades s铆 que estaran disponibles totes per a reservar a trav茅s de la web”. Finalment, ha volgut “agrair a l’organitzaci贸 de Morella Negra la seua solidaritat amb les persones afectades pel volc脿 de La Palma i la iniciativa de taquilla inversa amb aquesta finalitat”.
D’altra banda, el comissari del VII Morella Negra com la trufa, Jorge Garc铆a, ha explicat que “a trav茅s d’Alexis Ravelo, que va participar en Morella Negra fa uns anys, i el festival Aridane Criminal hem desenvolupat aquesta iniciativa per a ajudar a les persones afectades pel volc脿” i ha afegit que “cada persona podr脿 aportar el que considere en la taquilla inversa disponible en els actes de Morella Negra”. A m茅s, Jorge ha comentat que “tot el que es capte es donar脿 铆ntegrament a aquesta causa a trav茅s de Los Llanos de Aridane i el festival Aridane Criminal”.
La regidora de Cultura de Los Llanos ha volgut “agrair la iniciativa del festival Morella Negra amb el nostre municipi que, encara que ja no estiga en situaci贸 d’emerg猫ncia, continuen les necessitats per a les fam铆lies afectades per l’erupci贸” i que “a partir d’ac铆, comence una relaci贸 de col路laboraci贸 i amistat entre ambd贸s festivals i ambd贸s municipis”.

Cal recordar que Morella Negra com la trufa 茅s un festival gastro-literari emmarcat dins de les Jornades de la trufa Morella-Els Ports. Aix铆, aquest es compon de taules redones, xerrades i presentacions de llibres al voltant de la novel路la negra i es combinen amb la gastronomia local especialitzada en la trufa negra dels Ports. Aquesta ser脿 la setena edici贸 del festival, el qual cada any compta amb personalitats, especialistes, escriptors, escriptores i, en definitiva, amants de la novel路la negra. Tota l’actualitat del festival es pot seguir a trav茅s de la seua web, www.morellanegra.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.