fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Morella organitza un cicle de cinema per conscienciar sobre el problema dels refugiats

Morella organitza un cicle de cinema per conscienciar sobre el problema dels refugiats

Les pel路l铆cules es passaran els divendres, a les 22:30 hores, a la Casa Ciurana. “Las tortugas tambi茅n vuelan” (4/03), “Timbuktu” (11/03) i “La sal de la tierra” (18/03) seran les tres primeres.

Morella ja t茅 preparat un nou cicle de cinema, aquesta vegada per conscienciar sobre la situaci贸 dels refugiats. L’organitzador d’aquest cinef貌rum 茅s Carlos Sang眉esa, membre de l’ONG ASOL. D’aquesta manera, aquest mes s’han programat tres pel路l铆cules, que comen莽aran el proper divendres, i el cicle tindr脿 continu茂tat despr茅s de Setmana Santa.

La passada de pel路l铆cules ser脿 els divendres a les 22:30 hores a la Casa Ciurana. Els tres primers films aborden la tem脿tica dels refugiats, per貌 des de perspectives diferents. D’aquesta manera, el dia 4 de mar莽 comen莽ar脿 el cicle amb “Las tortugas tambi茅n vuelan”, l鈥11, continuar脿 amb “Timbuktu” i el 18, conclour脿 amb “La sal de la tierra”.

En la jornada d’avui, la regidora de solidaritat, Mal煤 Blasco, i Carlos Sang眉esa han explicat aquesta iniciativa. La regidora assenyala que “Morella ha d’estar al costat d’aquelles persones que ho necessiten i des d’aqu铆, ja ens adherim a la xarxa de ciutats d’acollida de refugiats i ja vam oferir espais per a l’acollida a la Generalitat Valenciana. Per貌 no 茅s possible aquesta actitud d’immobilisme i poca solidaritat d’Europa, amb uns governs nacionals que estan bloquejant les ajudes a aquestes persones que fugen d’una sagnant guerra”. A m茅s, afegia que “des del Consell de la Solidaritat o des de les ONGs que reben ajudes del 0,7%, s’han organitzat activitats de conscienciaci贸 sobre la situaci贸 de S铆ria des de fa diversos anys i, aquest cicle de cinema servir脿 tamb茅 per reivindicar solucions per als refugiats”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.