fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Morella participa en la VI Asamblea de Los Pueblos Más Bonitos de España

Morella participa en la VI Asamblea de Los Pueblos Más Bonitos de España

Esta edició se celebra a La Alberca i Candelario per a valorar les accions realitzades el 2018 i planificar les de l’any 2019.

Este any ha sigut molt important per a Morella amb la celebració del 54 Sexenni, festa declarada Festa d’Interés Turístic Nacional i Bé d’Interés Cultural Immaterial i la bona tendència a nivell turístic
Morella inaugura l’enllumenat de Nadal esta vesprada, el qual s’encendrà cada nit fins al 7 de gener

Morella participa en la VI Asamblea Nacional de Los Pueblos Más Bonitos de España que se celebra durant aquests dies a La Alberca y Candelario (Salamanca). D’esta manera, Rhamsés Ripollés, alcalde de Morella, ha acudit a esta reunió en representació de la ciutat de Morella, un dels pobles que van iniciar l’associació, per a valorar les accions realitzades durant l’any 2018 i planificar aquelles que tindran lloc en 2019.

A més, cal recordar que l’any 2018 ha sigut molt important per a Morella amb la celebració del 54 Sexenni, les festes majors de la ciutat que se celebren cada sis anys i estan declarades com a Festa d’Interés Turístic Nacional i Bé d’Interés Cultural Immaterial. En esta edició, el President de l’associació, Francisco Mestre, va visitar Morella per a conéixer la festa més important de la ciutat, així com diferents accions promocionals durant l’any.

Pel que fa a Morella, Rhamsés ha destacat que “el 2018 ha sigut molt positiu, ja que la ciutat ha acollit a milers de visitants durant tot l’any, sobretot durant la celebració del Sexenni” L’edil ha recordat que “a través de l’associació es realitzen accions de tota mena i no sols de promoció turística com és la Jornada de Turisme, innovació i medi ambient a l’Espanya rural que es va celebrar al Senat fa unes setmanes”. Rhamsés ha remarcat que “l’augment del turisme a Morella durant el 2018 ha sigut molt significatiu amb un augment del 25% en les pernoctacions d’autocaravanes. L’objectiu amb l’associació de Los Pueblos Más Bonitos de España és desestacionalitzar el turisme, la qual cosa s’està notant amb un increment, també, de les consultes a l’oficina de turisme en la majoria de mesos de l’any”. A més, “durant este any 2018 s’han fet millores importants en la zona d’autocaravanes o noves zones d’aparcament a l’Albereda” ha finalitzat.

Així, l’associació té més objectius que la promoció turística, Los Pueblos Más Bonitos de España busca defensar els interessos de les localitats membres i sumar entre totes estes i generar oportunitats al món rural. D’esta manera, l’associació suma esforços i cada dia té més reconeixement i és un exemple per a les administracions.

L’associació de Los Pueblos Más Bonitos de España va nàixer amb la intenció de promocionar els pobles diferents de la geografia amb diferents característiques d’història, cultura i tradició. Així, esta pretén unir esforços i valorar els diversos aspectes turístics que ofereixen els pobles membres. Morella va ser un dels pobles fundadors d’esta associació i va acollir la primera assemblea nacional l’any 2013.

Leave a Reply

Your email address will not be published.