fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Morella participarà en la Fira de la Regió Est dels Pobles més bonics d’Espanya

Morella participarà en la Fira de la Regió Est dels Pobles més bonics d’Espanya

La cita reuneix a tècnics de tots els pobles de l’associació que realitzen diferents activitats

Morella acudirà el dissabte 27 de maig a Rubielos de Mora per a participar a la Fira de la Regió Est dels Pobles més bonics d’Espanya. Així, la ciutat presentarà l’Anunci a tots els assistents i donar a conéixer esta festa d’Interés Turístic Nacional a l’associació. A més, Morella farà una mostra de productes típics de la localitat i aportarà informació turística. Els pobles que integren la regió est de l’associació són Fornalutx, Cantavieja, Alquezar, Aïnsa, Morella, Rubielos de Mora, Calaceite, Ujué, Puertomingalvo, SOS del Rey Católico, Peníscola, Valderrobres, Anento, Ansó, Albarracin, Vilafamés i Sajazarra.

El regidor de Turisme, Jorge García, ha destacat que “presentar l’Anunci als pobles de l’associació de Pobles més bonics d’Espanya és molt important perquè es conegui esta festa tan especial per als morellans i morellanes”. A més, els pobles assistents a Rubielos de Mora estan propers a Morella, “per tant creiem que la gent d’estos pobles és un públic que pot vindre a conéixer l’Anunci des de dins el pròxim 27 d’agost” ha comentat Jorge. La Fira de la Regió Est dels Pobles més bonics d’Espanya concentra 11 pobles de l’associació “per la qual cosa hem d’aprofitar per a difondre l’Anunci i Morella entre tot el públic assistent”.

La festa del confeti de Morella ja està en marxa. L’ajuntament de Morella intensifica els treballs a mesura que s’apropa el dia de la celebració. Així, la promoció és una part important perquè la ciutat s’emplene de gent per a tirar tones de confeti. D’esta manera, a l’assemblea internacional dels Pobles més bonics d’Espanya que se celebra del 8 al 12 de juny a Morella i Alcanyís també es mostrarà l’Anunci als assistents i els representants internacionals veuran, fins i tot, el treball que s’està realitzant a les carrosses. Finalment, està previst presentar l’Anunci a Tortosa i Alcanyís com a membres del Consorci dels 3 Reis juntament amb Morella.

Leave a Reply

Your email address will not be published.