fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Morella presenta el Llibre de festes d’agost on destaca l’Anunci del dia 27

Morella presenta el Llibre de festes d’agost on destaca l’Anunci del dia 27

La Setmana de la Joventut, els bous de Sant Roc, l’Agost Cultural i l’Anunci emplenen d’activitats el programa festiu.

Morella ha presentat esta vesprada el Llibre de festes d’agost del 2017 amb l’Anunci, festa d’Interés Turístic Nacional, com a protagonista. D’esta manera, l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, la regidora de Cultura i Festes, Rocío Querol, i el dissenyador del llibre, Miguel Ángel Troncho, han mostrat la programació de tot el mes amb les activitats de la Setmana de la Joventut, les festes de Sant Roc, l’Agost Cultural i l’Anunci emplenen este llibre que conté, també, tota la informació de les carrosses que participen en la desfilada del 27 d’agost.

Cal destacar que el Llibre de Festes de Morella és més que un programa, ja que inclou més continguts com articles d’interés i informació sobre les tradicions de Morella, en este cas, destacant la festa de l’Anunci amb fotografies de les carrosses d’este any i d’altres d’anys anteriors. També s’ha de recordar que el del 2017 tanca la col·lecció de llibres que va començar després del Sexenni de l’any 2012.

Rocío ha destacat que “la programació d’este any varia de la d’altres a causa de la festa de l’Anunci. Així, la setmana de festes de Sant Roc s’avancen i comencen el dissabte amb el pregó”. L’edil ha comentat que “el Llibre de l’Anunci és especial i compta amb la participació de totes les carrosses” així, ha aprofitat per “agrair la col·laboració de tots per a poder oferir el contingut especial de la festa del confeti dins del Llibre de Festes d’agost”. Rocío ha explicat que “la programació compta amb més de 150 actes durant el mes d’agost que es reparteixen entre la Setmana de la Joventut, les festes de Sant Roc, l’Agost Cultural i l’Anunci”.

La Setmana de la Joventut comença el 31 de juliol i finalitza el 5 d’agost. Les festes de Sant Roc comencen el dia 5 amb el pregó d’Andreu Casero, pregoner del 2107, i acaben amb el castell de focs del dia 13. L’Agost Cultural emmarca activitats com el festival internacional de música, i es realitza des del 16 fins al 20 d’agost. Finalment, l’Anunci, genera el cap de setmana amb més activitat a la ciutat de Morella. Així, durant els dies 26 i 27 d’agost es concentren les activitats de la festa del confeti amb la pujada de les carrosses a Morella el dissabte i el pregó i la desfilada de les carrosses de l’Anunci el diumenge.

Leave a Reply

Your email address will not be published.