fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Morella presenta el Llibre de festes d鈥檃gost on destaca l鈥橝nunci del dia 27

Morella presenta el Llibre de festes d鈥檃gost on destaca l鈥橝nunci del dia 27

La Setmana de la Joventut, els bous de Sant Roc, l鈥橝gost Cultural i l鈥橝nunci emplenen d鈥檃ctivitats el programa festiu.

Morella ha presentat esta vesprada el Llibre de festes d’agost del 2017 amb l’Anunci, festa d’Inter茅s Tur铆stic Nacional, com a protagonista. D’esta manera, l’alcalde de Morella, Rhams茅s Ripoll茅s, la regidora de Cultura i Festes, Roc铆o Querol, i el dissenyador del llibre, Miguel 脕ngel Troncho, han mostrat la programaci贸 de tot el mes amb les activitats de la Setmana de la Joventut, les festes de Sant Roc, l’Agost Cultural i l’Anunci emplenen este llibre que cont茅, tamb茅, tota la informaci贸 de les carrosses que participen en la desfilada del 27 d’agost.

Cal destacar que el Llibre de Festes de Morella 茅s m茅s que un programa, ja que inclou m茅s continguts com articles d’inter茅s i informaci贸 sobre les tradicions de Morella, en este cas, destacant la festa de l’Anunci amb fotografies de les carrosses d’este any i d’altres d’anys anteriors. Tamb茅 s’ha de recordar que el del 2017 tanca la col路lecci贸 de llibres que va comen莽ar despr茅s del Sexenni de l’any 2012.

Roc铆o ha destacat que “la programaci贸 d’este any varia de la d’altres a causa de la festa de l’Anunci. Aix铆, la setmana de festes de Sant Roc s’avancen i comencen el dissabte amb el preg贸”. L’edil ha comentat que “el Llibre de l’Anunci 茅s especial i compta amb la participaci贸 de totes les carrosses” aix铆, ha aprofitat per “agrair la col路laboraci贸 de tots per a poder oferir el contingut especial de la festa del confeti dins del Llibre de Festes d’agost”. Roc铆o ha explicat que “la programaci贸 compta amb m茅s de 150 actes durant el mes d’agost que es reparteixen entre la Setmana de la Joventut, les festes de Sant Roc, l’Agost Cultural i l’Anunci”.

La Setmana de la Joventut comen莽a el 31 de juliol i finalitza el 5 d’agost. Les festes de Sant Roc comencen el dia 5 amb el preg贸 d’Andreu Casero, pregoner del 2107, i acaben amb el castell de focs del dia 13. L’Agost Cultural emmarca activitats com el festival internacional de m煤sica, i es realitza des del 16 fins al 20 d’agost. Finalment, l’Anunci, genera el cap de setmana amb m茅s activitat a la ciutat de Morella. Aix铆, durant els dies 26 i 27 d’agost es concentren les activitats de la festa del confeti amb la pujada de les carrosses a Morella el dissabte i el preg贸 i la desfilada de les carrosses de l’Anunci el diumenge.

Leave a Reply

Your email address will not be published.