fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Morella rep als Pobles més Bonics de Valònia

Morella rep als Pobles més Bonics de Valònia

Els visitants han conegut Morella a través d’una visita guiada on els han mostrat els principals atractius de la ciutat.

Morella acull este cap de setmana la visita d’un grup de representants dels Pobles més Bonics de Valònia, encapçalats pel seu President i alcaldes de les localitats de l’associació. Aquests visitaran durant tot el cap de setmana diferents localitats de l’associació d’esta zona com Morella, Valderoures i Cantavella. Així, la capital dels Ports ha organitzat activitats que els mostren els diferents atractius i festivitats de la ciutat. D’esta manera, els valons i valones realitzaran una visita guiada pels principals carrers i monuments de Morella, així com coneixeran els treballs artesanals de decoració dels carrers per al 54 Sexenni.

Morella ha rebut a la delegació de Valònia a l’edifici gòtic de l’ajuntament amb la presència de l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i el regidor de Turisme, Jorge García. A més, cal comentar que el President de la delegació de Valònia, és també el President de l’associació dels Pobles més Bonics del Món.

Rhamsés ha destacat que “estes visites ajuden a potenciar el turisme internacional a Morella, posar en valor el patrimoni que estes localitats comparteixen i reforçar les relacions entre els pobles amb característiques comuns”. A més, l’edil ha comentat que “hem organitzat una visita als tallers on es treballa en la decoració característica i artesanal dels carrers per al 54 Sexenni, ja que és la nostra festa més coneguda i representativa, la qual també la volem donar a conéixer de forma internacional”. Rhamsés ha assenyalat que “Morella ha albergat diferents visites d’associacions dels Pobles més Bonics, com l’Assemblea Internacional que va tindre lloc el passat més de juny. Així, estem veient que el treball conjunt amb els altres pobles de l’associació dóna els seus fruits per tal de potenciar el turisme, en este cas, internacional”. Finalment, ha volgut “agrair als i les representants dels Pobles més Bonics de Valonia que hagen pensat en Morella a l’hora de programar el seu viatge i desitjar-los una bona estança durant el cap de setmana”.

Cal recordar que Morella va ser seu conjunta amb Albarracín de l’Assemblea Internacional dels Pobles més Bonics del Món. En esta, els representants internacionals van visitar Morella i diferents pobles de l’associació de los Pueblos más Bonitos de España. Així, van acudir 71 membres de les delegacions d’Alemanya, Rússia, Xina, Itàlia, França, Bèlgica, Espanya, Japó, Canadà, Palestina i Suïssa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.