fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Normalització Lingüística ofereix cursos de valencià en línia per al personal de l’Ajuntament

Normalització Lingüística ofereix cursos de valencià en línia per al personal de l’Ajuntament

La Regidoria de Normalització Lingüística, dirigida pel vicealcalde, Enric Nomdedéu, en el seu compromís per defensar i promocionar l’ús de la llengua valenciana en l’Ajuntament de Castelló, ofereix cursos de valencià en línia per a tots els treballadors del Consistori.

Així, aquests cursos, que es realitzen en mode ‘síncron’ a través de la plataforma digital de la Universitat Politècnica de València (UPV), permeten preparar-se per a l’obtenció dels certificats de nivell C1 i C2 en llengua valenciana.

Nomdedéu ha destacat que “des de l’àrea de Normalització Lingüística considerem imprescindible la promoció de l’ús de la nostra llengua pròpia i per açò volem oferir a tot el personal de l’Ajuntament les majors i millors eines per a millorar i fomentar el seu ús”.

Aquests cursos estan dirigits als treballadors de l’Ajuntament que vulguen preparar-se per a les proves de valencià del C1 (Mitjà o Suficiència) i del C2 (Superior) de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià, de la UPV, o de qualsevol altra institució.

Els cursos consten d’una selecció de continguts d’ortografia, morfosintaxi i lèxic propis d’aquests nivells que solen presentar alguns dubtes en l’ús habitual de la llengua.

La manera ‘síncron’ permet a l’alumne començar el curs quan ho desitge i seguir-ho al seu ritme. Tots els continguts romanen oberts, inclosos els exàmens de cada unitat i l’examen final del curs. A més, l’equip docent dels mateixos dinamitza els fòrums de debat, que estaran oberts des del 5 d’abril fins al 29 de maig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.