fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Nules convoca les bases del III concurs de relat literari “8 de març: dia internacional de la dona”

Nules convoca les bases del III concurs de relat literari “8 de març: dia internacional de la dona”

S’atorgarà un primer premi de 200 euros i un segon de 150 euros.

Per tercer any consecutiu Nules convoca el Concurs de Relat Literari “8 de març: Dia Internacional de la Dona” mitjançant el qual es premiarà el treball que millor expresse la temàtica relacionada amb la commemoració del Dia Internacional de la Dona com a símbol i referent de la lluita de les dones de tot el món per la real i efectiva igualtat de drets entre dones i homes.

Es lliuraran primer i segon premi amb imports de 200 i 150 euros respectivament, a més d’un diploma a cadascuna de les tres persones guanyadores dels premis; a més s’establix un premi especial, de 150 euros i diploma, destinat a destacar el millor relat en valencià amb l’objectiu d’impulsar la redacció en esta llengua.

Així doncs, el termini de presentació de treballs és de 25 dies hàbils a comptar de l’endemà de la publicació de les bases en el Butlletí Oficial de la Província (BOP), dissabte 20 de gener.

El regidor de Polítiques d’Igualtat, Antonio Romero, explica que “la temàtica dels relats és lliure, sempre que siga representatiu i estiga relacionat amb el dia que es commemora, al voltant de les dones. De manera que es valorarà especialment els relats que defensen els valors no discriminatoris ni sexistes, el trencament amb els estereotips masculins i femenins tradicionals i que ressalten la figura de les dones en la feina, la conciliació laboral, la corresponsabilitat, la contribució del paper de l’home com a parella o pare”. També es tindrà en compte la creativitat, l’originalitat, la qualitat literària i la coherència narrativa dels relats.

Les persones interessades tenen a la web municipal www.nules.es tota la informació relacionada amb el procediment de la convocatòria.

Leave a Reply

Your email address will not be published.