Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Nules promociona el valencià repartint als escolars cartes per als Reis i Pare Noel

Nules promociona el valencià repartint als escolars cartes per als Reis i Pare Noel

Es tracta d’una activitat amb la qual es pretén promocionar l’ús de la nostra llengua en l’àmbit familiar.

Un any més l’Oficina Municipal de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Nules ha repartit a l’alumnat de tots els col·legis, escoles infantils i guarderies de la localitat la tradicional carta per a demanar els joguets als Reis Mags i al Pare Noel, “s’han entregat dues cartes en un full que té un microperforat per a separar-les i així poder enviar-les per separat al Pare Noel i als Regs Mags.

Es tracta d’una activitat amb la qual es pretén promocionar l’ús de la nostra llengua en l’àmbit familiar, ja que en estes cartes hi ha vocabulari relacionat amb els joguets perquè els xiquets i les xiquetes l’utilitzen a l’hora d’escriure la carta; en definitiva, l’objectiu és que els xiquets, les xiquetes i les famílies, ja siga a l’escola o a casa, puguen escriure la carta en la nostra llengua”, comenta la regidora de Normalització Lingüística, M. José Esteban.

A més, les cartes estan a disposició de qualsevol veí o veïna interessat a l’ajuntament i a l’Oficina Municipal de Normalització Lingüística.

Leave a Reply

Your email address will not be published.