fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules vol recuperar un paisatge centenari vinculat al poble

Nules vol recuperar un paisatge centenari vinculat al poble

Presenta el conte Els dos Xiprers per a donar a con茅ixer la hist貌ria als m茅s menuts.

L’Ajuntament de Nules vol recuperar un paisatge centenari que ha estat vinculat al poble amb hist貌ries i contalles que els avantpassats contaven relacionades amb els dos xiprers que es veien en un cam铆 anant a les Platges de Nules.

Per este motiu s’ha presentat el conte “Els dos xiprers” amb el qual es vol donar a con茅ixer a tots els xiquets i xiquetes de la localitat la hist貌ria d’este paisatge testimoni de la identitat del poble. Els autors del conte s贸n dos germans nulers Vicente Gavara i Juanma Gavara, el primer ha escrit el text i el segon s’ha encarregat de les il路lustracions.

Davant a莽貌 el regidor de Medi Ambient, Jaume Segura, comenta que “parlem dels dos xiprers que es trobaven al cam铆 Camin脿s al costat del carril bici, i que l’any 2010 una forta tempesta va arrabassar el m茅s alt, ara l’Ajuntament vol recuperar la silueta i el valor sentimental d’un paisatge centenari de qu猫 ens parla este conte i per la qual cosa el diumenge 10 de juny es plantar脿 un nou xiprer al costat del vell”.

A m茅s, el conte es repartir脿 a tots els escolars del municipi dels diferents cicles des de primer d’Infantil fins a sis茅 de Prim脿ria de cadascuna de les escoles de Nules.

Leave a Reply

Your email address will not be published.