fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Onda dinamitza l’oferta cultural amb experiències gastronòmiques per a dinamitzar la restauració local

Onda dinamitza l’oferta cultural amb experiències gastronòmiques per a dinamitzar la restauració local

Arranca la 4a edició d”Onda Gastronòmica’ amb un cicle d’activitats organitzades pels restaurants locals.

Onda ha decidit dinamitzar la cultura amb gastronomia a fi de dinamitzar la restauració local. Així, coincidint amb la posada de llarg del cicle de teatre, s’ha presentat la 4a edició d”Onda Gastronòmica’, que se celebrarà del 13 de gener al 9 de febrer, en la qual els restaurants locals oferixen les millors experiències gastronòmiques, entre les quals s’inclou el festival de la tòfona negra, sopars amb maridatges, cursos de cuina, dijous de pintxos o tallers de cuina, entre moltes altres activitats.

De la mateixa manera, també s’han presentat menús especials per als dies d”Hivern de teatre’, on huit restaurants d’Onda adaptaran els seus horaris de sopars perquè els comensals puguen eixir a sopar, sense arribar tard a la funció.

Esta iniciativa està organitzada per l’associació local Hosturionda en col·laboració amb l’Ajuntament d’Onda. “Volem dinamitzar el turisme millorant l’oferta gastronòmica i oferint la millor qualitat a visitants i autòctons”, ha destacat la regidora de Promoció Econòmica, María Baila.

Leave a Reply

Your email address will not be published.