fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Onda obri un nou espai cultural en el Mercat Municipal per a fomentar la lectura entre els usuaris

Onda obri un nou espai cultural en el Mercat Municipal per a fomentar la lectura entre els usuaris

La biblioteca del mercat obri les seues portes els dimarts i dijous de 10 a 13 hores i disposa de llibres per a totes les edats.

Onda ha inaugurat hui un nou espai cultural en el Mercat Municipal amb l’objectiu de fomentar la lectura entre els usuaris. Així, s’ha habilitat una xicoteta llibreria en una zona del mercat que ofereix servei de préstec de llibres per a totes les edats i en les mateixes condicions que a la biblioteca municipal. Esta nova iniciativa cultural de l’Ajuntament d’Onda prestarà servei els dimarts i dijous de 10 a 13 hores.

El govern municipal ha invertit en mobiliari, prestatgeries i decoració per a posar en valor un espai sense ús del mercat. Ara, les famílies podran aprofitar el moment de la compra per a agafar prestada alguna novel·la o llibre infantil i retornar-los en les següents visites.

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, i el regidor d’Innovació, Joventut i Biblioteques, Vicent Bou, han sigut els encarregats d’inaugurar este espai que estarà a càrrec d’un responsable de la biblioteca municipal.

“El nostre objectiu és acostar la cultura i els llibres als ciutadans d’Onda, per això hem portat la biblioteca a un dels punts amb major afluència de persones com és el mercat municipal. Els ciutadans ja poden maridar els millors productes que ofereixen els nostres comerciants amb la millor cultura”, ha apuntat Bou.

En esta mateixa línia, l’Ajuntament va anunciar que regalarà als nounats el carnet lector al costat d’un obsequi. Esta iniciativa ‘Benvinguts a la Biblio’ que promou la regidoria de Biblioteques naix per a fomentar la passió per la lectura des de la infància.

Leave a Reply

Your email address will not be published.