fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Onda presenta un complet programa de Pasqua amb multitud d’activitats per a tots els públics

Onda presenta un complet programa de Pasqua amb multitud d’activitats per a tots els públics

El castell tornarà a ser un dels epicentres, amb actuacions teatrals, concerts i multiaventura

L’Ajuntament d’Onda ha presentat aquest matí la completa i variada programació d’activitats que ha organitzat el consistori per a la festivitat de Pasqua. Tant el tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica, Ángel Badenas, com el regidor d’Esports, Francisco Chalmeta, han coincidit en què “aquesta completa agenda, que comptarà amb altres esdeveniments organitzats per diferents col·lectius de la ciutat, farà d’Onda una ciutat per a viure i gaudir”.
Com a gran novetat enguany, el castell d’Onda tornarà a ser un dels epicentres. Sota el lema ‘Gaudeix la Pasqua al castell’, els dies 22 i 23 d’abril, de 16.30 fins a les 18.30 hores, i el 24 d’abril, de 12.00 a 13.30 i de 16.30 a 18.30 hores, es realitzaran activitats multiaventura com a tirolina, rocòdrom, pont tibetà i gimcanes. A més, cada dia a les 17.30 hores tindran lloc obres de teatre i diversos concerts musicals amb titelles dirigits als més xicotets.

Com és tradicional, l’ermita del Salvador estarà preparada per a rebre a multitud d’onders i visitants. Els dies 16, 17 i 23 d’abril, en horari de 17.00 a 20.00 hores, es duran a terme activitats infantils com a tallers de globoflexia, pintura de cares, unflables, karts, tir a l’arc i també rocòdrom, entre altres. Així mateix, l’Ajuntament facilitarà l’accés de tots els onders amb un servei d’autobús gratuït amb eixida a les 16.45 hores des de l’avinguda Montendre i tornarà a les 20.15 hores.

Al mateix temps, l’Ajuntament ha organitzat diverses activitats als parcs. Al Parc de la Ceràmica, seran el 18 d’abril, amb personatges famosos, tallers de jocs tradicionals, unflables i muntaran una mini plaça de bous. Les mateixes activitats, més un circuit de quads, es realitzaran el 19 d’abril a la Plaça 8 de Març.
A més de totes aquestes activitats, Onda presenta una intensa oferta d’actes participatius a través del Col·lectiu Sonara i la Pasqua Taurina, que segur sorprenen el públic amb bones actuacions i bous.

Finalment, el regidor d’Esports Francisco Chalmeta ha informat que el consistori ha comptat amb les empreses locals per a organitzar totes les activitats. Divertwin, Esportoci, Animatrix, Cygnus i Sargantana Aventura seran les encarregades de dinamitzar la ciutat. En aquest sentit, Chalmeta ha destacat que “aquest programa de festes suposa un compromís més d’aquest equip de govern per la dinamització econòmica i una aposta ferma pel creixement local, ja que totes les empreses que participen en les activitats són d’Onda”.

Per la seua banda, el tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica, Ángel Badenas, ha animat a tots els ciutadans a “gaudir en Pasqua d’aquesta potent programació i dels encants que ens ofereix la nostra ciutat, tant en les seues places i parcs, com al nostre excepcional castell”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.