Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Onda reactiva el turisme local amb l’obertura del Castell de les 300 Torres, Museus i exposicions

Onda reactiva el turisme local amb l’obertura del Castell de les 300 Torres, Museus i exposicions

Els informadors oferiran visites guiades per l’interior del Castell amb una novetat, l’entrada a la Torre del Moro.

La ciutat d’Onda preveu reactivar el turisme enfront de la crisi del coronavirus, amb la posada en marxa d’una campanya destinada al turisme de costa i interior

Este cap de setmana, en concret el dissabte 20 de juny obrin els Museus, exposicions i el seu principal reclam, el Castell de les 300 Torres, la joia d’Onda.

La regidora de Promoció Econòmica, María Baila està treballant intensament per a reactivar com més prompte millor el turisme a la ciutat i amb això l’economia.

Balla ha posat l’accent que “Onda és un diamant en brut posat a punt per a donar a conéixer al turisme. Ofereix activitats culturals, esport i gastronomia”.

L’Oficina Municipal de Turisme oferirà a partir d’este cap de setmana visites guiades per l’interior del castell.

El consistori ofereix dos torns de visites: de dilluns a dissabte: a les 12 i 18 hores; els diumenges i festius, a les 12 hores, les visites seran impartides en espanyol i tindran una duració d’una hora aproximadament.

“El Castell d’Onda no deixa de sorprendre turistes i autòctons. A partir d’ara, es donarà a conéixer esta torre, una de les més mítiques de la nostra ciutat de la qual hi ha moltes coses que comptar”, ha explicat l’edil.

Les visites teatralitzades en el conjunt històric d’Onda i el seu castell medieval començaran al juliol i finalitzaran al desembre, amb dues visites gratuïtes al mes, a les 19 hores en horari d’estiu i a les 12.00 en horari d’hivern.

Coincidint amb les visites pel nucli urbà amb més història de la ciutat, els turistes trobaran obertes dues esglésies molt conegudes: l’Església de la Sang amb horari d’obertura: dissabtes, diumenges i festius d’11.30 a 13.30 hores.

Mentre que la Parròquia de La nostra Senyora de l’Asunción romandrà oberta al públic: dimecres, dijous i divendres d’11.30 a 13.30 hores; i els dissabtes d’11.30 a 13.30, i de 17.00 a 18.30 hores.

A més, es reobrin museus tan rellevants com el Museu del Taulell “Manolo Safont”, el temple de la ceràmica del segle XXI, en horari: de dimarts a divendres, d’11.00 a 14.00, hores i de 16.00 a 20.00 hores; dissabtes i diumenges: d’11.00 a 14.00, hores i de 17.00 a 20.00 hores.

El mític Museu de Ciències Naturals “El Carmen”, situat en el santuari La nostra Senyora de l’Esperança mentre dure l’estat d’alarma estarà obert els divendres, dissabtes i diumenges de 10 a 14 hores. L’entrada tindrà un preu de cinc euros per visitant.

Cal recordar, que els usuaris hauran de portar la màscara higiènica i mantindre una distància de seguretat de dos metres.

Leave a Reply

Your email address will not be published.