fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Onda supera a l’agost els visitants al castell respecte 2019 gràcies al turisme de proximitat

Onda supera a l’agost els visitants al castell respecte 2019 gràcies al turisme de proximitat

Malgrat el Covid la fortalesa ha registrat de juny a agost 7.000 turistes, amb rècord a l’agost i un increment del visitant nacional.

Malgrat la pandèmia per coronavirus, el castell d’Onda ha mantingut el nombre de visitants respecte a l’any passat, entorn dels 7.000, i fins i tot ha incrementat la xifra de turistes durant el mes d’agost, amb 4.000 persones.

Com era previsible, el turista internacional ha passat de representar el 23% del total de visites durant l’estiu de 2019 a tan sols el 8% en esta campanya estival. El que suposa que després del confinament s’ha incrementat considerablement el percentatge de turista nacional.

L’èxit d’esta atípica campanya turística es deu a la potent campanya de promoció que ha dut a terme l’Ajuntament d’Onda en tota la Comunitat Valenciana per posicionar la ciutat com a destí de proximitat. A més, es reforçat durant este any les visites guiades, amb un total de 89 esdeveniments que han reunit 800 persones, així com activitats especials com les visites teatralitzades o la completa programació de música, teatre i espectacles de la campanya Un estiu al castell.

Sobre este tema, la regidora de Promoció Econòmica, María Baila, ha destacat que “hem treballat per promocionar Onda com a destí de proximitat i ens ha servit per a salvar la campanya turística davant la greu crisi que ha desencadenat la pandèmia. Des del govern municipal continuem treballant en noves i atractives proposades que ens consoliden com a destinació turística i ajuden a incentivar l’economia local”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.