fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Pen铆scola convoca el concurs per al cartell de les Festes Patronals 2022 i l’obri a totes les disciplines i arts gr脿fiques

Pen铆scola convoca el concurs per al cartell de les Festes Patronals 2022 i l’obri a totes les disciplines i arts gr脿fiques

Les propostes podran presentar-se per part dels seus autors entre els dies 5 i 14 de juliol.

Amb motiu de les Festes Patronals, la Regidoria de Festes ha convocat el concurs per al cartell anunciador de la festa, la portada i la contraportada del programa d’aquestes.

El tema central hauran de ser les Festes Patronals de Pen铆scola i els seus elements tradicionals, festius i culturals.
Les propostes de disseny podran realitzar-se per qualsevol procediment de t猫cnica lliure, sempre que siga en la seua reproducci贸 en cuatricrom铆a.

“En aquesta edici贸 no 煤nicament demanem fotografies, sin贸 que sol路licitem un disseny complet de l’art final, que pot incloure imatges fotogr脿fiques per貌 tamb茅 il路lustracions i ha d’incorporar el disseny gr脿fic” ha explicat l’edil de l’脿rea, Ram贸n Sim贸.
Les dimensions hauran de ser de 50cm x 70cm, en orientaci贸 vertical.

El disseny s’haur脿 de presentar en format digital (.PDF o .JPG) i la seua grand脿ria no ser脿 superior a 5MB.
Els enviaments es realitzaran a l’adre莽a festes@peniscola.org i les obres han de ser originals i in猫dites i no premiades en cap altre concurs.
Cada participant identificar脿 la seua obra amb un sol t铆tol que escriur脿 en el mateix correu de la fotografia presentada. En el correu electr貌nic haur脿 d’identificar-se el nom complet de l’autor o autora, la seua adre莽a i el seu n煤mero de tel猫fon.
En els originals, de forma molt clara, visible i integrada haur脿 d’apar茅ixer la inscripci贸 鈥淔estes Patronals, Pen铆scola, del 7 al 18 de setembre de 2022鈥 i en un segon ordre d’import脿ncia, la qualificaci贸 鈥淔estes declarades d’Inter茅s Tur铆stic Nacional”
Cada autor o autora pot presentar fins a cinc obres dins del termini previst, que s’estableix entre el 5 de juliol i el 14 de juliol de 2022 a les 23.30 hores.

Leave a Reply

Your email address will not be published.