fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Personalitats del m贸n de la llengua i la cultura assistiran al lliurament dels Premis Literaris Ciutat de Benicarl贸

Personalitats del m贸n de la llengua i la cultura assistiran al lliurament dels Premis Literaris Ciutat de Benicarl贸

L’acte de lliurament dels Premis Literaris Ciutat de Benicarl贸 comptar脿 amb la pres猫ncia de la directora general de Cultura, Carmen Amoraga, a m茅s del president de l’Acad猫mia Valenciana de la Llengua, el president de l’Institut d’Estudis Catalans o el director de l’Institut Ramon Llull.

Benicarl贸 viur脿 aquest divendres el lliurament de la primera edici贸 dels Premis Literaris Ciutat de Benicarl贸, la culminaci贸 del projecte cultural m茅s ambici贸s de la ciutat que suposar脿 el reconeixement definitiu per a uns premis que han nascut amb vocaci贸 d’excel路l猫ncia, amb el suport incondicional de l’Ajuntament i de nombroses institucions i entitats privades.

Per tal de donar suport a aquesta posada de llarg, han confirmat l’assist猫ncia nombroses personalitats del m贸n de la llengua i la cultura: la directora general de Cultura de la Generalitat Valenciana, Carmen Amoraga, el president de l’Acad猫mia Valenciana de la Llengua, Ramon Ferrer, el president de l’Institut d’Estudis Catalans, Joandom猫nec Ros, o el director de l’Institut Ramon Llull, Manuel Forcano. A m茅s, tamb茅 hi seran presents representants d’Acci贸 Cultural del Pa铆s Valenci脿 i d’脪mnium Cultural.

A l’acte, que estar脿 presidit per l’alcaldessa de Benicarl贸, Xaro Miralles, tamb茅 hi seran els guanyadors dels premis i els jurats que han participat en aquesta primera edici贸, a m茅s de representants de les institucions i entitats que des del primer moment han donat suport als Premis: Ashland Chemical, IFF, Fundaci贸 Caixa Benicarl贸, la Universitat Jaume I i el Centre Integrat P煤blic de Formaci贸 Professional.

L’entrega dels premis s’ha pensat com un acte molt din脿mic, amb molt de protagonisme per als guanyadors i per a l’escenografia. L’acte estar脿 presentat per l’actor Francesc Any贸 i la periodista Reis Juan, i comptar脿 amb l’actuaci贸 del conjunt Free Jazz Boleros, format per m煤sics de Benicarl贸. Els guanyadors seran obsequiats amb una escultura dissenyada per l’escultor basc I帽aki Ruiz de Egino, una de les principals figures del panorama art铆stic internacional.

La vetlada culminar脿 amb un sopar literari al magn铆fic edifici del Magatzem de la Mar, elaborat i servit pels alumnes de cuina i hostaleria del Centre Integrat P煤blic de Formaci贸 Professional.

Leave a Reply

Your email address will not be published.