fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Més de 500 persones participen en les activitats organitzades per la delegació de Turisme durant el pont d’octubre a Sagunt

Més de 500 persones participen en les activitats organitzades per la delegació de Turisme durant el pont d’octubre a Sagunt

El balanç de les activitats, l’objectiu de les quals ha sigut donar a conéixer els municipis del Camp de Morvedre, és molt positiu.

El departament de Turisme de l’Ajuntament de Sagunt fa un balanç positiu de les activitats programades durant el pont d’octubre, les quals han comptat amb una àmplia participació i han despertat l’interés de persones de diferents municipis. En total, han sigut més de 500 persones les que han participat en activitats, visites guiades, activitats nàutiques, degustacions, rutes amb bicicleta, senderisme i rutes culturals. A més, hi ha hagut una llista d’espera de més de 250 persones.

Estes activitats, emmarcades en el Pla de Dinamització i Governança Turística (PDGT) del Camp de Morvedre, tenen l’objectiu de desenvolupar diverses accions per a posicionar la comarca i mostrar als visitants el patrimoni cultural, natural i la gastronomia de la Baronia, Les Valls, Sagunt i Canet d’en Berenguer, és a dir, els municipis que engloba el Camp de Morvedre. El fil conductor de les diferents rutes que han programat ha sigut l’aigua.

La regidora delegada de Turisme, Natalia Antonino, destaca que han sigut més de 30 accions l’objectiu de les quals ha sigut arribar a la major quantitat de pobles. A més, explica que «el que s’ha fet és donar participació a establiments tant de la comarca com de Sagunt i del Port de Sagunt. Totes les experiències han comptat amb una àmplia participació, per la qual cosa el balanç és molt positiu».

Este pla de dinamització està finançat per tres administracions públiques, d’una banda, Turisme Comunitat Valenciana: d’altra,el Patronat Provincial de Turisme de València; i, finalment, per l’Ajuntament de Sagunt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.