fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Presentació del llibret 2019 i esbós de la falla Barri d’Onda a Borriana

Presentació del llibret 2019 i esbós de la falla Barri d’Onda a Borriana

Este esdeveniment va tenir lloc ahir a la Casa de la Cultura durant la vesprada.

Ahir a les 18:00 h de la vesprada, els comissionats van començar l’esdeveniment amb una visita guiada al Museu Faller. En acabar, va començar l’acte, en el qual tres membres de la Junta Gestora Iván Ribes, Sergio Navarro i Berta Hernández va intervenir per donar a conéixer l’esbós del monument infantil, que enguany s’ha volgut dedicar a la Fundación Pequeño Deseo.

S’ha volgut dedicar a esta Fundació “per poder donar visibilitat a la gran llavor que fan amb els xiquets i xiquetes i així fer entrega d’un xec amb la totalitat del pressupost que la comissió tenia destinat a la construcció del monument infantil”.

Posteriorment es va presentar el llibret 2019, titulat “Aquelles Falles” que ha estat presentat a tots els premis de la Comunitat Valenciana. El llibret fa un recorregut per la història de les falles, d’eixes que ja no estan actualment.

L’acte va poder comptar amb la presència de la Fallera Major, Paula Selma Huguet i la seua Cort d’Honor; la Fallera Major Infantil, Aitana Esteller Mingarro, el cavaller acompanyant, David Aragonés Esteller i la seua Cort d’Honor Infantil; la Presidenta Infantil, Sara Gimeno López; i els presidents Iván Ribes Martí, Sergio Navarro Máñez, Berta Hernández Pérez. A més, també van assistir-hi les Reines Falleres de Borriana, Anne Alós Palomero i Mar Zamora Fenollosa, així com la Regidora de Festes i Presidenta de Junta Local Fallera, Lluïsa Monferrer Aguilella; el President de la Federació de Falles de Borriana: Salvador Domenech Montoliu;l’alcaldessa Maria Josep Safont; i el regidor de Cultura Vicent Granel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.