fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Presentaci贸 del llibret “L麓art del foc” de la Falla Barri d麓Onda a Borriana

Presentaci贸 del llibret “L麓art del foc” de la Falla Barri d麓Onda a Borriana

L’exposici贸 romandr脿 oberta al p煤blic fins al dia 2 de mar莽.

El pr貌xim divendres 24 de febrer, la Falla Barri d’Onda presentar脿 el seu llibret de falla anomenat “L’art del foc”. Este esdeveniment tindr脿 lloc a les 19.30 en els Salons del Casino de la Caixa Rural de Borriana i al mateix temps, al sal贸 contigu s’inaugurar脿 l’exposici贸 “Hist貌ria de la pirot猫cnia”.
Un any m茅s, Barri d’Onda aposta per el vessant cultural, aportant cohesi贸 entre els textos, la maquetaci贸 i la impressi贸, aconseguint aix铆 l’objectiu de millorar i donar a con茅ixer la nostra cultura mitjan莽ant el llibret de falla.

En aquesta ocasi贸, s’ha buscat un tema que fora del gust de la gran majoria de lectors i que estigu茅s directament relacionat amb les falles i la societat valenciana. 脡s per aix貌 que decidirem parlar de la Hist貌ria de la pirot猫cnia, tan arrelada en la nostra societat.

Este projecte, anomenat #algomesqueunllibretdefalla, inclou l’exemplar, tant en paper com en format digital, de l’exposici贸 “La Hist貌ria de la pirot猫cnia “i m茅s sorpreses que es descobriran el dia de la presentaci贸, aconseguint aix铆 una edici贸 molt innovadora. Tot el projecte ha comptat amb la col路laboraci贸 i el suport de persones de gran reconeixement dins del m贸n cultural i festiu de les falles.

El dissabte 25 a les 16.00 hores, hi haur脿 una taula redona “online” amb la pres猫ncia de convidats, on s’abordar脿 tota la realitzaci贸 del projecte des del seu origen fins a la seua realitzaci贸. Tamb茅 es realitzar脿 un reportatge de l’exposici贸 “Hist貌ria de la Pirot猫cnia Valenciana”, el qual ser脿 retransm茅s en directe per les xarxes socials i el canal de YouTube.

La presentaci贸 del llibret i l’exposici贸 茅s p煤blica i gratu茂ta; la Falla Barri d’Onda t茅 el plaer de convidar a tothom a este esdeveniment.

Leave a Reply

Your email address will not be published.