fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Presentació del llibret “L´art del foc” de la Falla Barri d´Onda a Borriana

Presentació del llibret “L´art del foc” de la Falla Barri d´Onda a Borriana

L’exposició romandrà oberta al públic fins al dia 2 de març.

El pròxim divendres 24 de febrer, la Falla Barri d’Onda presentarà el seu llibret de falla anomenat “L’art del foc”. Este esdeveniment tindrà lloc a les 19.30 en els Salons del Casino de la Caixa Rural de Borriana i al mateix temps, al saló contigu s’inaugurarà l’exposició “Història de la pirotècnia”.
Un any més, Barri d’Onda aposta per el vessant cultural, aportant cohesió entre els textos, la maquetació i la impressió, aconseguint així l’objectiu de millorar i donar a conéixer la nostra cultura mitjançant el llibret de falla.

En aquesta ocasió, s’ha buscat un tema que fora del gust de la gran majoria de lectors i que estigués directament relacionat amb les falles i la societat valenciana. És per això que decidirem parlar de la Història de la pirotècnia, tan arrelada en la nostra societat.

Este projecte, anomenat #algomesqueunllibretdefalla, inclou l’exemplar, tant en paper com en format digital, de l’exposició “La Història de la pirotècnia “i més sorpreses que es descobriran el dia de la presentació, aconseguint així una edició molt innovadora. Tot el projecte ha comptat amb la col·laboració i el suport de persones de gran reconeixement dins del món cultural i festiu de les falles.

El dissabte 25 a les 16.00 hores, hi haurà una taula redona “online” amb la presència de convidats, on s’abordarà tota la realització del projecte des del seu origen fins a la seua realització. També es realitzarà un reportatge de l’exposició “Història de la Pirotècnia Valenciana”, el qual serà retransmés en directe per les xarxes socials i el canal de YouTube.

La presentació del llibret i l’exposició és pública i gratuïta; la Falla Barri d’Onda té el plaer de convidar a tothom a este esdeveniment.

Leave a Reply

Your email address will not be published.