fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Prop de 1.500 persones participen en les visites guiades dels museus de Nules durant la primera meitat de l’any

Prop de 1.500 persones participen en les visites guiades dels museus de Nules durant la primera meitat de l’any

M茅s de 1.400 persones han participat en les visites guiades dels museus de la localitat de Nules des de l’1 de gener fins al 30 de juny. Aix铆 es despr猫n de l’informe del resum de les visites elaborat per la regidoria de Museus, amb el regidor Antonio Romero.

D’aquesta manera, el Museu de Medall铆stica Enrique Giner ha organitzat un total de 27 visites guiades, amb 1.052 persones; el Museu d’Hist貌ria de Nules, 2 visites guiades, amb 292 persones; el recinte rom脿 del Benicat贸 un total de 4 visites, amb 71 persones; i, finalment, el municipi emmurallat de Mascarell ha rebut 14 visites guiades, amb un total de 757 persones. El mes que m茅s persones ha rebut la localitat ha estat abril, amb 482 persones apropant-se fins Nules.

“Unes xifres que estem treballant per seguir augmentant aquestes visites guiades, i per a les que estem duent a terme activitats i tallers com ‘Pinta el museu’, ‘Confecciona la teua medalla’, o el passat 20 de maig el ‘Dia Internacional dels Museus'”, tal com detalla Romero.

Leave a Reply

Your email address will not be published.