fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Recta final per a presentar-se al concurs del cartell anunciador de les Falles de 2020 de Borriana

Recta final per a presentar-se al concurs del cartell anunciador de les Falles de 2020 de Borriana

L’Ajuntament de Borriana editar脿 i distribuir脿 l’obra guanyadora, que a m茅s rebr脿 un premi de 500 euros.

Divendres que ve, 18 d’octubre, es tanca el termini de presentaci贸 dels cartells que opten a ser la imatge anunciadora de les pr貌ximes Falles de Sant Josep de 2020, segons ha fet p煤blic la regidora de Festes, Llu茂sa Monferrer.

Les obres que opten al concurs del cartell anunciador per a les Falles 2020 s’han de dur o enviar al departament de Participaci贸 situat a la segona planta de l’Ajuntament de Borriana en horari de 9h a 14h, de dilluns a divendres, fins a les 14h de l’煤ltim dia del termini de presentaci贸.

L’Ajuntament de Borriana editar脿 i distribuir脿 l’obra guanyadora, que a m茅s rebr脿 un premi de 500 euros. Les bases del concurs tamb茅 establixen un acc猫ssit o menci贸 especial, sense remuneraci贸 econ貌mica, per al segon cartell seleccionat.

Quant a les caracter铆stiques i criteris de selecci贸 dels dissenys, en l’obra combinada amb la composici贸 del dibuix figurar脿 煤nicament, i seguint sempre este ordre, el text de la retolaci贸 de la seg眉ent llegenda: ‘FALLES DE SANT JOSEP 2020. BORRIANA, i en la composici贸 s’inclour脿 l’escut de la ciutat.

Els cartells han de ser originals i in猫dits, i adoptaran la forma vertical, muntats sobre suport r铆gid (bastidor o cart贸 ploma), preparat per a l’exposici贸, amb una grand脿ria 45 x 65 cm sense marges.
Es pot participar en el concurs a partir dels 16 anys i es pot presentar el nombre de treballs que s’estimen convenients. Aix铆 mateix, s’admetran obres en col路laboraci贸. En este sup貌sit es requerir脿 el consentiment de tots els coautors per a la cessi贸 dels drets de reproducci贸 i transformaci贸.
Respecte als criteris que es tindran en compte a l’hora de la selecci贸 final del cartell, el jurat valorar脿 l’originalitat, l’impacte visual, l’efic脿cia anunciadora i informativa, i tamb茅 la qualitat gr脿fica, les condicions de reproducci贸 i edici贸 i la transmissi贸 de la idea reflectida. El resultat del concurs es far脿 p煤blic en la p脿gina web i en el tauler d’anuncis de l’Ajuntament.

La Regidoria de Festes ha reiterat que fins al 18 de l’octubre es mantindr脿 obert el termini de recepci贸 de les obres que opten a ser el cartell anunciador de les Falles.

Leave a Reply

Your email address will not be published.