fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Sagunt celebrarà el segon concert del Morvedre Rock este dissabte

Sagunt celebrarà el segon concert del Morvedre Rock este dissabte

En esta ocasió actuaran Santiago López, Kamikaze Paper Plans i Els Estrellats. L’entrada, encara que serà necessari reservar prèviament en línia, és gratuïta.

Dissabte que ve, 13 de novembre, continua en el Casal Jove el segon concert del Morvedre Rock 2021, amb el solista local Santiago López, que oferirà un concepte experimental mitjançant una instal·lació sonora dins del seu projecte Metatron.

També actuarà la banda valenciana d’indie rock, Kamikaze Paper Plans, formada durant la pandèmia i que acaben de presentar el seu primer EP, Riot. Els acompanyarà com a convidat, fora del concurs, el grup Els Estrellats, una jove banda que s’encarregarà d’animar al públic durant els primers minuts del concert per a viure la seua primera experiència en directe. El tancament del festival tindrà lloc el dissabte, 4 de desembre, amb tres concerts de Javi Cobo, Zhua i el grup Vicky Backstage. 

El certamen està organitzat per l’Associació Músic-Cultural Klavija, juntament amb l’Ajuntament de Sagunt a través del departament de Joventut i Infància. Tots els concerts tindran lloc en el Casal Jove a les 19 hores i l’entrada, encara que és gratuïta, s’haurà de reservar prèviament des de www.notikumi.com

En finalitzar esta edició de concerts, l’organització triarà un grup local i un de la resta de la Comunitat Valenciana, que actuaran en un dels festivals que es realitzaran al municipi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.